úterý 7. března 2017

Jehly na nastřikování masa

Umístění nastřikovacího otvoru na straně špičky jehly zabraňuje ucpávání jehly během napichování masa. Materiál: Plnička - plast. Na nastříkání masa před uzením, grilováním, nebo pečením.


Nastřikovací pistole k nastřikovačce. Nerezová jehla s otvory na stranách pro nastřikování masa. Jehla nerez pro nastřikovačku láku.

Cena bez DPH: 38 - . Doba naložení: podle tloušťky masa až týdnů. VA čerpadlo z nerezové oceli. Na ochucení masa doporučujeme do slaného láku jak na nastřikování , tak na lákování, přidat tekuté výtažky koření. Plničku je možné použít také k nastřikování masa lákem na uzení.


Základem pro dobře připravené maso je . Maso po nástřiku necháme . Nástřikovačka masa o objemu 1ml.

Zařízení umožňuje nastřikování masa s kostí i bez kosti. Celé zařízení je vzhledem ke . Součástí balení nastřikovačky masa jsou dvě nerezové jehly o délce 1cm. Jedna z jehel má pro snazší nastřikování masa boční otvory se záslepkou. Pomáhá dostat marinády do masa. Obsah balení: 1x nastřikovací jehla na maso.


Princip nastřikování masa. Důležitou součástí vstřikovacího zařízení je několik dlouhých dutých jehel s dírkami nebo jediná dlouhá dutá jehla. Po nasolení zalejeme maso lákem . K plnění croissantů, trubiček, zdobení koblih nastřikování masa a pečiva.


Jehly jsou pro výhradní použití s lahvemi iSi. SET KUSY - uvedená cena za kusy. Pokud ale nastřikuji a lákem zalévám jen na 1-dní (někdy vůbec), pak je jeho.


Při mokrém nakládání je slaný lák jediným nositelem soli do masa. Jehlu používám co nejsilnější 20cm dlouhou, tzv. Nerezové dekorační a plnící jehly pro široké využití na dekoraci a zdobení cukrářských výrobků.


Vhodný také k plnění croissantů, trubiček a nastřikování masa.

Si Gourmet Whip (PLUS).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky