úterý 16. května 2017

Herbicid roundup dávkování

Rostliny ho přijímají. Proti hasivce orličí. Dávka se řídí stupněm zaplevelení a vzrůstem buřeně. Správné a systematické dávkování.


Na stránce naleznete jednoduchou kalkulačku sloužící . Postřikový herbicidní přípravek ve formě rozpustného koncentrátu (SL) k hubení.

Vlastní dávka přípravku se řídí druhovou skladbou plevelů. POUŽITÍ a přesné dávkování pro váš postřikovač si vypočítejte v naší . Dle počasí a hustoty zaplevelení a tipu postřiku se aplikuje dávka. Je prokázáno, že v nižších dávkách jsou toxické.


Aplikujte od poloviny května do . Rozsah použití a dávkování přípravku v zahradnictví. Roundup neselektivní herbicid. Randap pôsobí ako totálny herbicíd.


Na odolnejšie druhy je potrebné dávku zdvojnásobiť.

K dispozici nabízíme několik různě velkých balení s dávkovacím víčkem. ROUNDUP KLASIK je neselektívny listový herbicíd so systémovým účinkom. ROUNDUP FLEX je totální neselektivní herbicid ve formě kapalného.


Zajistí zničení celé rostliny včetně podzemních kořenových systémů Dávkování :. Vyšší dávka vody je zapotřebí při aplikaci preemergentních herbicidů , například Guardian EC, Guardian Safe Max a nebo přípravků na bázi atrazinu. Jsou to neselektivní(totální) listové herbicidy , ničícípraktickyvšechny vzrostlé . Bronco ( glyphosate – IPA). CLINIC ( glyphosate - IPA).


Do sortimentu jsme zařadili přípravek na hubení slimáků a dva druhy herbicidů na ničení plevelů a nežádoucích rostlin: selektivní, zneškodňují jen malou . Totální herbicid Kaput Premium na likvidaci veškerého plevele, zeleného porostu se. Tento přípravek lze . Tartan Super 3je listový herbicid , který při správném použití podle návodu působí na. Herbicid vstupuje do rostlinného těla ošetřených plevelů přes pokožku zelených částí pletiv.


TM diquate, glyphosate , AgraStick pridávať posledný. U hustých porastov použite vyššiu dávku aplikácie uvedeného rozpätia. Z výsledků nezávislé studie však vyplývá, že bezpečná denní dávka je dvanáctkrát . Jednoduše stiskněte dávkovač gelu a nanesete jej na plevel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky