čtvrtek 18. května 2017

Hubeni pylouse černeho

Přípravek je také určen k hubení škodlivého hmyzu - skladištních škůdců: postřik na pilouse černého , mola obilního, zavíječe moučného apod. Minerální přípravek na hubení parazitů a hmyzu 200g TULIS. Pripravek na hubeni pilouse cerneho.


Přípravek používejte k ochraně angreštu a černého rybízu proti americkému padlí. Napadené zrniny by měly být ošetřeny fyzikálně, hmyz může být ve všech . Brouci pilouse černého se živí zrny nejrůznějších obilovnin. Samice klade vajíčka do. Brouci mohou být hubeni mikrovlnnou technologií, nebo zamražením.


AGRO Americké padlí STOP je účinný postřikový fungicid se systémovým působením. Likvidace : Pokud dojde k zamoření pilousem černým. Atlas škůdců - Pilous černý.


Kmen: členovci Arthropoda Obtížnost hubení : st. Sitophilus granarius. Integrovaný postup hubení skladištních škůdců a řízení rezistence se. Chemické hubení se provádí postřikem nebo aerosolem některým organofosfátem.


Ve skladech provést plynování. Lze využít i biologický boj . Najdeme ho ve skladech, silech,. Způsoby prevence a likvidace. Likvidovat napadenou surovinu, snížit vlhkost, větrat, . Hubení v domácnostech provádíme likvidací napadeného substrátu v. Z řádu brouků jsou nejškodlivější Pilous černý, Potemník skladištní a Lesák.


Dobrý den, pokud se jedná opravdu o pilouse černého , nevidím jeho příjezd v zemině jako pravděpodobný - nejedná se o venkovní hmyz. Objevil se u vás doma nebo ve skladu potravin pilous černý? Tento malý nelétající brouk o velikosti až mm se objevuje ve skladech, silech i . Dýmovnice je určena pro hubení obtížného létajícího a lezoucího hmyzu ( moucha domácí a skladištních škůdců (lesák skladištní, dospělci pilouse černého , aj.) . Porovnání cen pripravek na hubeni smetanky, srovnání cen pripravek na hubeni.


Vysoce účinný, extra silný přípravek je určen na hubení pavouků, mravenců faraonů, mravenců obecných, švábů, rybenek a jiného lezoucího hmyzu. Dnes se budeme snažit pečlivě tento problém řešit, co strávil mnoho let . Nezvaných hostů, které můžete potkat ve své spíži, existuje několik druhů. Je to mol, červotoč nebo snad pilous ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky