čtvrtek 4. května 2017

Jak spravne zasadit thuje

Zerav, neboli túje je stálezelený strom z čeledi cypřišovitých. Nejlevnější thuje v ČR. Thuje Smaragd prodáváme pouze v závislosti na růstové periodě, tj.


Jak správně zasadit thuje. Jsou vždy čerstvě vykopané z volné půdy.

Dobrý večer, ráda bych věděla, jak se sází tůje. Dobry vecer, jeste se chci prosim zeptat jakdaleko od sousedova plotu mam zasadit tuje Smaragd. Radcove, jak spravne zasadit thuje na zivy plot.


Jaky odstup je optimalni? HELLWEGBaumarkt Recommended for. Vysazují se nejen do živých plotů, ale i samostatně. Zpříjemnit mohou i léto na terase, ale tam se .

Thúje jsou rychlerostoucí dřevina. Zjistěte, kdy tůje sázet, jak často tůje zalévat i jak zasadit živý plot z tůjí ještě dnes ! Sepsali jsme pro vás vše, co potřebujete vědět o pěstování tůjí. Pokud je to možné, určitě zvolte správné rozestupy. Co Thuja Smaragd potřebuje?


Než se pustíme do jejího vysazování, měli bychom si zjistit, co Thuja Smaragd potřebuje, zejména do jaké půdy se hodí. Ako ich správne sadiť , hnojiť, polievať alebo strihať? Je to jednoduchšie ako sa vám zdá, tuje nie sú príliš náročné. Na začiatku im síce musíte . Túje u nás patří k nejčastěji vysazovaným jehličinám.


V posledních letech převládá výsadba tújí v živých plotech, a to proto, že zůstávají zelené . Vybíráme správné rostliny. Před prvním nákupem si rozmyslete, zda chcete stálezelenou okrasu, kvetoucí nebo vám nebude vadit, když na . Navíc zahradu opticky vymezuje a při správné péči je i okrasou. Je možné zasadit thuje v červnu a nebo se musí sázet jen z jara či na podzim.

VIDEO NÁVODY - jak thuje stříhat, hnojit,sázet a co všeobecně dělat správně a . Výsadba, strihanie, strarostlivosť o tuje. Jednou z nejoblíbenějších rostlin je túje ( Thuja ) Smaragd neboli zerav. Prosím o radu, jak daleko od sebe zasadit thuje Smarag aby vytvořily hustý. Thuja brabant, Thuja occidentalis, Thuja smaragd a spoustu dalších :-) Je čas si zasadit krásný živý plot.


RADY A TIPY na pestovanie tuje smaragdovej: 1. Nedovoľte psíkom ani iným zvieratám „ocikávaľ“ stromčeky, je to častá skaza, spoznáte to . Rostliny a dřeviny by JanaPK on 27.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky