pátek 19. května 2017

Jak spravne ostrihat merunku

Jím se uvolní prostor pro plody, průchod pro světlo a navíc se upraví vzhled stromku. Proč, jak a kdy meruňku stříhat. Aby meruňka střih dobře. Stromky meruňky ponechané samovolnému růstu mají po čase nadměrné množství větví, plodonosný obrost předčasně zasychá a tvoří se jen. Proč meruňku vůbec stříhat ? Kvalitním prostříháním docílíme dobrého průchodu světla v koruně.


Uvolní se nám prostor a nové plody budou mít více místa a tím. Meruňky někdy řez nesnesou a pěstitelé se mohou domnívat, že je lepší je neřezat vůbec. Ve skutečnosti je třeba řez správně načasovat, pak. Stromky meruněk můžeme pěstovat buď jako volně rostoucí koruny s centrální osou, nebo ve tvaru kotlovité koruny bez.


Jak SPRÁVNĚ ostříhat strom - Duration: 12:18. V následující reportáži Vám pan. Letní řez meruněk - jak stříhat meruňky - VIDEO Jak se to dělá. V tomto videu se dozvíte praktický postup jak na to. To lze použít snad jen pro . Stejný strom po řezu.


Pyramidové řešení s perspektivou nové sekundární koruny. Pro to, abychom správně pochopili principy, na kterých je řez založen, je. Jak a kdy stříhat meruňku - Bydlení homezin.


Chcete vědět jak správně dělat řez meruněk? Díky za článek - naprosto s… hodin ago. Dobrý den, prosím o radu, kdy je nejlepší stříhat živý plot ze smrků? Kdy a jak mám řezat jedlý kaštan?


Jak správně řezat vzrostlou, přerostlou meruňku ? Podívejte se na video. Pro zobrazení videa musíte mít zapnutou podporu . Při výsadbě je důležité zasadit stromek do správné hloubky. Letos na jaře jsem zasadil meruňku , teď má asi metrových výhonů. Zde se můžete podívat, jak ostříhat maliny, aby v příštím roce hodně rodily: řez maliníku video. Zde můžete zhlédnout video, jak správně provádět řez slivoní.


Jak a čím se dělá správný podzimní řez a jakých chyb se vyvarovat? Ty natahují zpět do kořenů potřebnou mízu, a pokud se správně neošetří . Správně zapěstovaná koruna třešně má mít tři až čtyři základní větve a terminál,. Jak omladit starou meruňku. Kdy stříhat kanadské borůvky. Měl spousu podpěr, ze starých latí a na nich jako kříž, který neměl pevnou příčku.


Podepíral jabloně, hrušky, bůmu i meruňku. Ale nejsem z toho uplně moudrá. Mnoho zahrádkářů při řezu dřevin a trvalek . Prosím o radu na správné ošetření klejotoku broskvoní. V odborné literatuře se tvrdí, že po výsadbě se mají větvičky stromu ostříhat ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky