pondělí 30. dubna 2018

Jahodník škůdci

Jul V nabídce nechybí ani stáleplodící odrůdy jahodníku. Feb Jahody lze pěstovat v malé zahrádce i na velkém poli. Prodáváme kvalitní odrůdy sazenic jahodníku. Poloraná jahoda středně velkých plodů.


Převislý stáleplodící jahodník.

Odrůdy jaho které nabízíme v našem zahradnictví, je možné pěstovat v našich klimatických podmínkách. ELVÍRA - středně velké plody s . JAHODNÍK PŘEVISLÝ STÁLEPLODÍCÍ - MARA DE BOIS ks. Mara de Bois - stáleplodící , nejlepší převislá odrůda, malé až střední, . Plody středně velké, kulovitého tvaru jasně červené. Stáleplodící převislá odrůda.


Mara de bois –novinka – stáleplodící převislá odrůda francouzského původu.

Nejlepší převislá odrůda. Do těchto nádob se vysazují stáleplodící a převislé odrůdy, které přináší . Apr Z převislých díky svým vlastnostem vede odrůda MARA de BOIS , s kulovitými a. Ze vzpřímených stáleplodících jahodníků doporučujeme např. Francouzská odrůda velmi dobré chuti, střední plody, velmi aromatické, nejlepší převislá odrůda. Symbol nejlepších dezertních jahod. Tato původně francouzská odrůda je stáleplodící , převislá , se středně velkými, kulatými až . Vzrůst : bujný , vytváří silné rostliny se spoustou šlahounů, na kterých se vytvářejí další květy a následně i plody.


Jedná se o odrůdu, která má středně . Balkonová převislá odrůda Maria de Bois má plody střední velikosti, kulovitého tvaru a jasně. Většina rostlin má nyní plody. Plodí i na šlahounech, které průběžně . Celé léto čerstvé jahody.


Jen natáhnout ruku z houpacího křesla a utrhnout! Chcete mít celé léto čerstvé jahody z Vaší vlastní produkce ?

Nyní můžete díky našemu celoročnímu konceptu pěstovat jahody po celou sezónu. MARA de BOIS převislé - pack. Jahodník jednouplodící SENGA SENGANA. Název, Kó Skladem, Cena.


Na oblibě si získává odrůda Temptation, převislá jahoda, odrůda německého . Kvete krásnými růžovými květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky