čtvrtek 19. dubna 2018

Jahody vhodné do do truhlíku

Ze vzpřímených stáleplodících jahodníků . V naší nabídce naleznete široké spektrum odrůd od nejranějších po pozdní, dále odrůdy stáleplodící , převislé ,měsíční i jahody s příchutěmi. Do truhlíků si můžete vysadit nejen balkonovky nebo bylinky, ale také jahody. Celé léto čerstvé jahody.


Jen natáhnout ruku z houpacího křesla a utrhnout!

Podle odborníků patří odrůda Mara de Bois mezi nejlepší převislé stáleplodící. Do těchto nádob se vysazují stáleplodící a převislé odrůdy, které přináší sklizeň jahod celoročně. Vyžadují mírné zastínění nebo slunce část dne, aby nedošlo k . Jahoda s chutí ananasu - skutečná senzace ve světě rostlin ! Nejlepší převislá stáleplodící odrůda!


Stáleplodící odrůda . Odrůda Toscana je novinka mezi převislými jahody. Vyznačuje se velkou plodností a velkými, chutnými plody.

Ty ocení nejen děti, . Neutrální jahody jsou podobné těm, které plodí ovoce po celý rok, ale s tím. Pro pěstování na balkóně se také výborně hodí převislé odrůdy. Rujana jahodník měsíční je stáleplodící odrůda se silnou násadou drobných, . Sazenice jahod koupit o objednat u OBI.


Pokusila jsem se letos vypěstovat převislé jahody ze semen. Fragoo FPink je převislá stáleplodící odrůda jahodníku s velkými a velmi. Jahody jsou pevné a šťavnaté s velmi sladkou, výrazně aromatickou chutí. Sbírejte jahody během celého roku.


Máme v nabídce jahody jednoplodící, odrůdy Senga Sengana a. Převislé stáleplodící jahody. Kč a jahody stáleplodící , převislé C– 4- Kč za již plodící sazenici. Lahodné jahody může pěstovat úplně každý. Okrasné ( převislé ). Balkónové jahody už rozebírají maminky na webu eMimino.


Chcete mít celé léto čerstvé jahody z Vaší vlastní produkce ? Aktuálně naskladněné odrůdy sadeb jahod.

Prodám BIO sazenice jahod SengaSengána se silným ko. Brzy po vysazení se objevují nové a nové šlahouny, na kterých tyto jahody plodí až do. Jahodník stáleplodící Delician F- Fragaria ananassa - semena - ks. Elan Fje stáleplodící , převislá odrůda švédského . Pokud pěstujeme jahody v záhoně a na černé textilii, plevel většinou stačí vytrhat jen od jahod – z otvorů v textilii, kde jahody rostou. Pro požadovaný vývoj rostliny je nutné první květy odstranit.


Prodáváme FRIGO sadbu třídy A, která je určena pro výsadbu na jahodové plantáže. Silně rostoucí, robustní odrůda. Plody jsou pevné, rovnoměrně kuželovité, s intenzivně červenou lesklou barvou. Dužnina je extrémně sladká, a aromatická.


Naše jahody jsou pěstované v drsnějších podmínkách Podkrkonoší, takže nemívají problém s adaptací. Na jaře je nejširší nabídka tak zvané frigo sadby, která je typická jak pro jednouplodící tak i pro stáleplodící jahody. S tímto typem se setkáte .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky