pátek 20. dubna 2018

Jak pěstovat yuccu

Tento druh juky seženete snad v každém květinářství nebo zahradnictví. Jde o menší stromek s . Pěstování yuky ze semen. Obrázek nazván Grow Yucca Step 1. Juku v podmínkách České republiky pěstujeme jako pokojovou květinu.


Jako takové je flexibilní, snadná na údržbu a péči. Juka, Yucca pěstování. K dobrému růstu potřebuje juka dostatek světla, vyhovuje jí umístění na plném . Jaké jsou choroby a škůdci juky? Některé druhy však snesou i mráz a lze je pěstovat celoročně venku na. Jak se starat o juku?


Yucca filamentosa), která se v našich zahradách . Včera jsem si ji koupila a budu ráda když mi poradíte s tím jak často do týdne ji zálevat aby po čase neměla hnědé suché konce listů nebo aby listy nežloutly. Kde juku na zahradě umístit. Juky můžeme pěstovat ve dvou formách. Jednak tak, jak rostou ve svém přirozeném prostředí: růžice je v tomto případě zasazená přímo do . Svou juku můžete seříznout.


Dělá se to obvykle na . V zimě by neměla teplota při pěstování rostliny klesnout pod 10°C. Zálivka je od jara do podzimu velmi hojná, v zimě mírná. Vytváří shluk zelených listů, které se. Juky se pro svůj strukturálně výrazný vzhled často pěstují jako solitéry . Tagged hnojení, hnojiva, návod na hnojení, pěstování, výživa, výživa rostlin. Tagged juka, návod na pěstování, pěstování , yucca , yucca rostrata.


V České republice je oblíbené pěstování juky jako . Yucca ) - je zástupcem čeledi chřestovitých (lat.Asparagaceae) a. Jestliže budete Juku pěstovat v květináči nezapomeňte na dostatečnou drenáž. Yucca gloriosa pěstovaná pro okrasu v květináči. Rod juka je přirozeně rozšířen v Americe, a to . Několik let jsem pěstovala pokojovou juku po celý rok za oknem, ale mnoho parády mi.


Dle vlastních zkušeností i zkušeností odborníků je nutno pěstovat rostlinu pod přístřeškem, jinak rostlina uhnije.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky