čtvrtek 19. dubna 2018

Jak hubit jednoděložné plevele

Pro likvidací plevelů či jiných nežádoucích rostlin jsou možné dva. Agil 1EC pro hubení jednoděložných plevelů. Přírodní herbicidy navíc působí na jednoděložné i dvouděložné zelené plevele a jejich účinek vydrží až po dobu osmi týdnů, což zabraňuje . Selektivní se jim říká proto, že ničí jenom něco: hlavně dvouděložné plevele , ale trávu nechávají na pokoji.


Ideální je udělat postřik přímo na listy . Mezi nežádoucí plevele v trávnících patří dvouděložné plevele. Rozlišujeme jednoleté – lebedy, kokošky, penízek, merlíky a vytrvalé – pampelišku, jetel, jitrocel, . Jednoděložné plevele ( ježatka, lipnice roční ) jsou trávy stejně jako ostatní část . Dvouděložné plevele můžeme hubit přímo v trávníku, a to selektivními herbicidy. Plevele působí člověku potíže od doby, kdy začal pěstovat kulturní rostliny.


Takže se s úspěchem používají třeba na hubení plevelů v trávnících. Na nově založeném trávníku najdeme velmi široké složení jednoděložných i dvouděložných plevelů. Rozšířené plevele v trávníku a systémový přístup k jejich hubení. Herba mala cito crescit. RTD (ready to dilute) je selektivní systémový herbicid k hubení dvouděložných plevelů v trávníku.


Nepoškozuje jednoděložné rostliny ( trávy). Jak zasáhnout, aby tráva zůstala a plevel ne? Selektivní herbicid k hubení odolných dvouděložných plevelu v okrasných a účelových trávnících.


Koncentrát v objemu ml postačí k přípravě litrů aplikační . Hubení přípravkem Roundup. Roundup - účinný a bezpečný prostředek k hubení plevele. Zde nám s likvidací plevelů pomůže totální herbicid. Ten likviduje jakékoliv jednoděložné i dvouděložné rostliny. S jeho aplikací však musíme . Selektivní postřik na plevele určený k postemergentnímu hubení plevelů , jednoděložných jednoletých a vytrvalých plevelů v… 1Kč – 2Kčv obchodech . Přípravek AGIL1EC . Hubí i plevele do fáze děložních listů, které jsou v době ošetření již vzešlé.


Plevele dělíme na jednoleté, jednoleté přezimující, vytrvalé, parazitické, poloparazitické, jednoděložné a dvouděložné. Jistě víte, že dvouděložné plevely se dají vyplít nebo odstranit. Tím, že je lipnice jednoděložná rostlina, nelze jí hubit selektivními herbicidy typu Bofix, které jsou pouze na dvouděložné plevely. Můžete použít neselektivní . Včasné odstranění konkurence plevelů je jednou ze základních podmínek.


Hubí spolehlivě jednoděložné plevele : psárka polní, chundelka . Nejúčinější likvidace plevele v trávě. Při likvidaci plevele v trávníku je vždy dobré podpořit . Plevel je rostlina, která roste na stanovišti proti vůli pěstitele. Plevele citlivé: lipnice roční, pýr plazivý, medyněk vlnatý, medyněk měkký, . Univerzální širokospektrální selektivní herbicid určený k hubení plevelů v trávnících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky