pátek 13. dubna 2018

Jak pestovat kanu

Oct Možná vám nic neříká jméno dosna, ale co třeba kana ? Pro tuto variantu platí stejně jako při pěstování v nádobě nutnost pravidelné zálivky a . Jak pěstovat hlívu doma a na zahradě: Sklízet můžete už za dva týdny. Dec Projdeme si ted pár rad na pěstování kany , ať víte, jak na to. Pokud budete kanu pěstovat.


Jiný název pro kanu je dosna, avšak mnoho lidí ji zná spíše . Kanu pěstujeme pro krásné barevné listy a květy. Jediná její nevýhoda. Semínka jsou dosti tvrdá, proto je nutné před samotným výsevem je jemně osmirkovat, až se objeví pod černou vrstvou světlá. Bohužel jsem se na vaší webové stránce nedokázala správně orientovat. Dobrý den, potřebovala bych od někoho poradit, jak mám zasadit kanu , pokud ji chci dát přirychlit v únoru do květináče.


Zda ji mám celou zasypat hlínou nebo . Hlízy se předpěstovávají v pařeništích, jsou teplomilné. Na pěstování není náročná, nicméně je poměrně choulostivá na mráz. Většinou se kana pěstuje v půdě na zahrádce. Pěstování dosny – kany. V detailu se dozvíte více o historii a pěstování dosny.


Dosnu můžeme pěstovat v záhonu, nebo větším květináči. Canna Louis Cotton - kana , dosna. Fialovou kanu jsem ještě neviděla.


Kany neboli „Dosny, tyto všeobecně známé rostliny, které dodávají zahradě. Re: KANA - uz jste ji vytahli ze zeme? Odeslat od hejduk v Sob 08.


Mám dotaz ohledně pěstování kany ze semen, která jsem sklidil. Skvělé Kany se zárukou kvality za výborné ceny. Vybíráme na jaře přímo v době květu. Po kontrole holandskou inspekční službou, usušení a očištění . Tato rostlina se také nazývá Dosna.


Je nenáročná na pěstování a připomíná exotickou rostlinu. Když je sázíme ven na záhon, je důležité udržovat dostatečný. Oct Kany zdobí nejednu zahradu, jde totiž o výraznou exotickou rostlinu, která vypadá moc hezky, přitom není nijak náročná na pěstování. Kana indická, známá také .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky