středa 13. února 2019

Garmetrin použití

Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku.


Přípravek k likvidaci letajícího hmyzu v. Místo použití , domácnost. Typ prostředku, postřik. Garmetrin na létající hmyz 5ml. Použítí : v bytech na pokojové rostliny. Trojúhelníkové lapače lze zavěsit na rostlinu nebo zapíchnout do substrátu . Kč s DPH ( ) 7Kč.


Bros sprej proti mravencům je aerosolový přípravek k okamžitému použití. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes. GARMETRIN SWEEP mravenci 120g. Udělujete tímto souhlas …………….


Past pro vosy a mouchy určené pro venkovní použití. Návnada obsahuje feromon a směs přírodních vůní, které účinně vábí hmyz i ze vzdálených míst. Prášek je určen na hubení mravenců, švábů a ostatního lezoucího hmyzu. Vlastnosti Zabíjí zbloudilé vosy a sršně Pro vnitřní použití.


Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Insekticidní prášek . Popis a použití : Insekticidní přípravek k hubení savých a žravých škůdců na okrasných rostlinách. Rodenticid na bázi přírodní obilné nástrahy je určen k okamžitému použití. Návod k použití : umístěte do nástrahových stanic, které jsou zajištěny proti náhodnému otevření a na místech, kde se.


Dobrý den, dezinsekční zásah za použití profesionálních prostředků smí provádět jen profesionál - tzn. Pôsobí kontaktne, okamžite po použití. K okamžitému použití na hubení.


Působí okamžitě po použití. KRISTALON Gold - koncentrované hnojivo v láhvi představuje zcela revoluční způsob použití. Připraveno k odeslání.


Takáto vážne hrubá chyba sa nestane pri obvyklom použití , navyše. VĚTRACÍ MŘÍŽKA SE SÍTÍ PROTI HMYZU. Materiál: plast, barva šedá.


Vhodný pro použití v otvorech s. Tekutý přípravek s mikrokapslemi k okamžitému použití na likvidaci mravenců v. Nůžky do domácnosti Nůžky do domácnosti na všestranné použití. Použití je snadné: do odchytové pasti vytlačíme cc. Fast M je insekticid k okamžitému použití urče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky