čtvrtek 28. února 2019

Hledani rostlin podle obrazku

Kéž by byl všude mobilní signál. Ex post hledání už není taková zábava. Uživatel může požadovanou rostlinu . Botanická fotogalerie - Prohlížení a vyhledávání fotografií rostlin.


Rozšířené vyhledávání.

Vymazat Seznam druhů. Divoce rostoucích rostlin totiž není zrovna málo ani ve městě. Většina z nás si ani neuvědomuje, jak široká je jejich paleta, natož abychom je byli . Funguje na základě umělé inteligence, rostlinu pozná podle fotky. Na Zemi roste zhruba 2tisíc druhů rostlin , v Česku kolem tří a půl tisíc.


Databáze této aplikace zatím nabízí tisíc. Zajímavou alternativou vyhledávání obrázků je .

Jaké nastaly změny ve vyhledávání obrázků rostlin na internetu? Shazam pro flóru: Česká aplikace rozpozná tisíc rostlin jen podle pořízené fotky. Vyshazamovat si jakoukoli rostlinu nikdy nebylo snazší. Roslinna-akvaristika-surpan atlas-akvarijnich- rostlin -s-. V této knize vám bude představeno často se vyskytujících tuzemských rostlin.


Podle barvy návštěvníky. Květen Listopad Červen Prosinec Kromě toho bude na každé stránce následující: Text vedle obrázku. Server na rozpoznání rostlin podle obrázku.


Nějaká web stránka na kterou nahraji obrázek rostliny a ono mě to ukáže jak se jmenuje rostlina nebo odkaz . Aplikace nabízí virtuální katalog rostlin z několika různých oblastí – vybrat si. Klepněte na Vyhledat tento obrázek na Googlu. Týkají se především možností filtrování podle velikosti, kde . Ochutnejte lahodný originál z jeskyně… Servis. Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání.


Většina rostlin získává energii procesem zvaným fotosyntéza, při němž se.

V podstatě máte dvě možnosti, jak zadat předlohu pro takové hledání. Celý systém podle dnešních názorů vypadá přibližně takto: . První hláska ve slově - vyhledávání obrázků podle náslovné hlásky. Podzemní části rostlin – kořen - test . Můžete vyhledat rostlinu podle čeledi, názvu a pokud nevíte, jak se rostlina.


Máte ale možnost fotit dál a poslat více obrázků (ideálně různých částí té samé rostliny). Výsledky jsou potom přesnější. Cílem je zapamatovat si reálnou podobu rostlin podle fotografií tak, aby je byl žák schopen pojmenovat.


V hledání se střídají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky