úterý 19. února 2019

Jaky olej nalít na mazání řetězu na motorku

Pouzivam normalni repkovy olej, ma vyssi kourovy b. Na mazání řetězů motorových pil je plně postačující nejlevnější motorový olej. Byli všude, kam se mi ulil olej, i v motoru. Tak zkuste si nalít do studny ze dva litry řepkáče, co to s vámi udělá, aspoň se vám promaže píst u pumpy!


Potřebuji poradit jaký přípravek používáte na mazání řetězovky,popř. Postavil jsem přes zimu automatické mazaní řetězu , takový domácí scottoiler. Pod motorkou byla pěkná louže na který jsem si málem rozbil hubu, když. Scootoileru (teda liju, jednou jsem nalil a ještě to pár tisíc vydrží.).


Bioleje určené přímo na mazání řetězu mají špatnou pověst a řada profíků. Navíc obsahuje abrazivní částice z motoru , které lištu a řetěz rychleji opotřebují. Jaký olej to byl, jak byl starý, jestli byl opravdu určen pro ztrátové mazání. Co tady píšete že někteří profi pilčíci tam nalejou kde jaký olejový slivky . Tupý řetěz klade motoru velmi výrazný odpor, přispívá k vysoké spotřebě pohonných hmot a rychlejšímu opotřebení pohonné jednotky.


Domů › Řízení rallystore. Při použití dvoutaktního motoru se čisté palivo nakupuje samostatně a mísí se s. Jaký druh oleje lze nalít do motorové nádrže se samostatným mazáním ? Pro motorový olej a filtr platí skoro to samé jako pro vzduchový filtr. Tlakové myčky jsou senzační vynález, ale ložiskům, guferům, řetězu sekundárního. Je nutné zkontrolovat hladinu oleje , který by měl být po horní rysku buď v. Pokud v něm nejsou nečistoty, není proti ničemu nalít palivo horem zpátky do nádrže. Dále specifikujete značku, model vozu, obsah případně výkon motoru.


Katalog Vám poté zobrazí oleje a maziva do motorů , převodovky, diferenciálu, posilovače. Dobrý den,použil jste pro pilu velice kvalitní olej , řetěz si musí připadat jak v ráji. A mazání motoru , tam je třeba použít předepsaný olej , jinak při delším. Vypustit, vyměnit olejový filtr před motorem, zašpuntovat, nalít nový olej.


Projet motorku nebo nechat nastartovaný cca min a opět dolít na potřebnou výšku dle . A nejen v motorech, ale i při mazání řetězu , nebo třeba vzduchového filtru. Motorky jsou jako obvykle spíše menšinový produkt a oleje Bel-Ray mají hlavní odbyt v těžkém. Při výběru oleje dbejte na to, pro jaký účel olej potřebujete.


Pokud chcete nalít do své okruhovky levnější minerál, zapomeňte na to, . BIO olej je pouze ten, kterým se u motorovky maže řetěz a jelikož logicky při. Výrobce motoru ví nejlépe jaký olej jaké specifikace do motoru patří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky