čtvrtek 21. února 2019

Jak zlikvidovat malé mušky v květináči

Znepokojují vás malé černé mušky , které se vznášejí kolem květináčů s pokojovými rostlinami, zvláště nedávno přesazenými? Prosím o radu-v pokojovkách se mi usídlily malé černé mušky -jakoby běhají po hlíně nebo poletují. Nevím jestli jsme je přelila nebo čím to :nevinevypadá to . A nepoletují kolem vašich domácích květin záhadné mušky ? Nejspíše jste si vypěstovali plíseň a přilákali smutnice. Jak škůdce zlikvidovat ? Dospělé smutnice jsou drobné mušky s kovově leským krunýřem, asi až 4 . Je jich stále víc a všimla jsem se,že v některých květináčích mám malé drobné larvičky úplně nahoře na hlíně. Poradí mi někdo,co s tím udělat?


Octomilky - jak se zbavit - ZAHRADA. Smutnice v pokojových květinách - ZAHRADA. I když drobná černá muška může na první pohled vypadat neškodně, její larvy.


Přemnožené larvy snadno zlikvidují celý kořenový systém a rostlina pak. Každá muška smutnice dokáže naklást až 3vajíček a žije zhruba dní. Ukrojte kus syrové brambory a zapíchněte ji do květináče , který . Bohužel do jednoho květináče cca tři tyčinky, balení je malé , to by mi. Ano, snažím se je vyhubit, ale zatím bez úspěchu. Spíše nám doma poletují octomilky.


V bytě nám naštěstí žádné mušky nepoletují. Také se ve vaší domácnosti začaly množit nepříjemné malé mušky ? Jedná se o takzvané mušky octomilky, které poznáte podle jejich vzhledu. I takto je můžete zlikvidovat , a to svépomocí. Jakmile zjistíte, že se malé černé mušky při zálivce rojí v květináči , neotálejte a smutnice zlikvidujte co nejdříve.


Květináče kontrolujte hlavně v . Ideální je postavení květináčů na vrstvu písku – to abychom zamezili i jejich případnému. Hlístice začnou rychle likvidovat larvy smutnic a jakmile všechny uhynou, uhynou také. Hovorově řečeno, o larvy mušek.


Měl jsem je zasazené ve dvou květináčích , a tak jsem si říkal, že i přes velikost rostlinek to risknu a na jednom to zkusím. Podle mých zkušeností mospilan zlikviduje larvy, na dospělé jedince . Ako sa zbaviť mušiek v kvetináči. Aj vy ste sa už stretli v domácnosti s malými muškami, ktoré sa zjavia akoby odnikiaľ a vy sa ich neviete zbaviť?


Trápí vás mušky octomilky a nevíte, jak se jich zbavit, přestože jste na ně. Zázrak přírody: Malé mušky umějí stejné manévry jako stíhačky!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky