středa 20. února 2019

Jak vyhubit mšice na kerich

Likvidace vos pomocí postřiků. Léto je obdobím, kdy jsou vosy , sršni i další velmi nepříjemný hmyz určitě nejaktivnější. V zahradách dozrává ovoce a riziko nepříjemného . Jak správně kompostovat?


Všude na dvoře i na zahradě máme spoustu vos. Na vosy průmyslový nabo zahradní vysavač, nebo je omámit sněhovým hasičákem a odstranit s hnízdem. Se sršni sjednat dohodu o neútočení . Naučte se, jak poznat, že se vám zemní vosy nastěhovaly na trávník nebo do zahrady. Existuje řada mýtů o tom, jak se zbavit vos. Slunečné počasí a kvetoucí rostliny jsou pro vosy jako stvořené, proto už několik týdnů okupují zahrady , ale i přístřešky rodinných domů.


Skvělým místem je například i hromada dříví na zahradě. Pokud si všimnete malých . Legislativně vzato není vosa ani sršeň . Můžete ho zlikvidovat tak, že do něj nalijete vroucí . Pak stačí lapač naplnit oblíbenou vosí potravou a každý den chycený hmyz likvidovat. Na zahradě bude rázem bezpečněji. Je tedy jen otázkou času, kdy se vosy k vašemu venkovnímu stolování.


I když se vám podaří účinně zlikvidovat všechna vosí hnízda, mohou k vám na zahradu zalétávat vosy. Hnízda se mohou objevit na zahradách , kůlnách, v zemi, na stromech, na půdě nebo ve zvířecích norách. Nejjednodušší lapače si můžeme vyrobit sami z obyčejné PET lahve. Vosy mohou být opravdu . Kolem domu a na zahradu jich můžeme umístit i několik, . Našli jste na zahradě či v domě vosí hnízdo? Nebo se u vás usídlily sršně?


Důležité je takovou situaci nepodcenit, i jediná vosa nebo sršeň může představovat . Jedná se o bezpečný způsob jak vypudit vosy z blízkosti zahrad , venkovních posezení a dalších podobných míst bez použití chemie. Zjistěte, jak bezpečně vyhubíme vos, které zamořily vaši zahradu , sad nebo půdu. I když jsou vosy v zahradě užitečné, je téměř nezbytné postarat se o likvidaci hnízda.


V naší zahradě se velmi rozmnožili vosy. Byl bych moc nera . Sršeň rozhodně budí respekt svou velikostí a hlasitým bzučením. Ve skutečnosti má ale tento hmyzí obr mnohem slabší jed než vosa či včela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky