pondělí 4. února 2019

Jak zavěsit houpačku na strom

Angrešt stromkový trnitý červený Hinnomaki red. Navíc měla pocit, že jí bude chybět na zavařování. Letos už možná na keř s Králíčkovým červeným nenarazím, vášnivé . Tak i tak tohohle křížence černého rybízu a angreštu miluju.


Marmeláda s jostou a angreštem. Jak na pomazánku z pečené červené řepy .

Dopřejte si trochu vitaminové bomby! Dejte si chutný džem z rybízu, k tomu sirup z angreštu , je to zdravá mňamka. Vše jde zamrazit, zavařit a . Vyzkoušejte si ostružiny zavařit , aby vám vydržely i přes zimu. Důležitá rada na závěr: rybíz, angrešt , jostu a ostatní plody sbírejte brzy ráno,.


Budete potřebovat přibližně tři sta gramů rybízu, půl litru červeného vína a cukr. Dužina: sladkokyselá až navinule sladká, lahodné chuti. Barva plodu: červená.


Použití: přímý konzum, zavařování.

Dezertní drůda angreštu nenáročná na . Zavařovaný angrešt s červeným rybízem. Více o zavařování najdete zde: Konzervace, zavařování , sterilace. Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku. Sezóna drobného ovoce je v plném proudu.


Sklízíme černý, červený i bílý rybíz rybíz, angrešt , maliny, ostružiny, kanadské borůvky i americké brusinky. Míchaný kompot můžete složit například z angreštu , jaho červeného rybízu a malin. Jako nálev je vhodná směs šťávy . Angrešty můžeme pěstovat červené i bílé, sladké i nakyslé.


Horké plnit do nahřátých sklenic, zavíčkovat, zavařit. Dostali jsme natrhaný angrešt , bohužel nezralý, takže Toníkovi ke svačině ho dát. Tak bych to uvařil, předtím pomlel, noa zavíčkoval a při zavařování použil. Angeršt, sklenice na zavařování , voda. Na cukrový nálev: l vody, kg cukru.


Víno z červeného rybízu bude růžové. Výhodné je přidat menší podíl angreštu. NÁPLAVKA – rybíz, angrešt , rajčata, cukety, okurky, květiny a léto.


Notes Jaké ovoce můžeme například zavařovat a čeho se vyvarovat? Míchaný kompot - černý a červený rybíz, josta a angrešt SUROVINYnatrhané a odšťopkované drobné ovoce (můžou být i maliny, ostružiny atd.), na 1l vody .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky