čtvrtek 27. října 2016

Hosta bohyška pestovani

Je to škoda, protože jejich pěstování není nijak náročné. Hosta , česky bohyška , nebo-li funkie. Stínomilná trvalka, kterou lze vysadit samostatně, ve skupině ostatních bohyšek, nebo i jako podrosty vyšších keřů. V případě pěstování v květináčích nezapomeňte na častou zálivku a. Jedinečná rostlina okrasná listem má trojí jméno: hosta , bohyška funkie. Aby se funkiím dobře . Tentokrát si povíme o pěstování rostliny, která je okrasná více listem než.


Klíčová slova: zahrada výsadba bohyška hosta funkie pěstování. Oblíbená byla už i našimi prababičkami, které však pěstovaly . Z původních několika desítek druhů a . Rady a tipy na pěstování bohyšky z cibulek. Trojí jméno pro jednu rostlinu: hosta , bohyška funkie.


Bez velkých nároků na péči hosty v . Nejlépe roste v živné, humózní, lehce propustné a dostatečně vlhké půdě. Zejména menší a střední druhy. Jsou však náročnější na vodu a živiny.


Do pěstování host se zamilovali především Britové. Hosty nejsou náročné na pěstování. Bohyška jako ozdoba břehu jezírka. V sortimentu host je. Dřeviny vhodné k pěstování u vody Dřeviny Výška Květy Acer palmatum, Javor.


ZAHRADA uživatele Dana. Listy se používají k vazbě i květy můžeme využít. Roste silně, srdčité, . Druhy a jejich kultivary. Charakteristika a pěstování. Brim Cup je výrazně probarvená bohyška s velkými, široce srdčitými listy, jež jsou sytě zelené uprostřed a mají široký, . Tento pin objevil(a) Zuzana Bromová.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Great for shady borders as well as . Původ jednotlivých kultivarů je často značně komplikovaný a nejasný vzhledem k dlouhodobému pěstování , šlechtění a křížení, které mělo svoji tradici již ve . Pěstuje se v množství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky