úterý 25. října 2016

Japonská křepelka druhy

Právě japonské křepelky jsou oním druhem , který je dnes po celém světě nejvíce rozšířený v zajetí jako užitkový druh. Lidé doma běžně chovají . Její chov nemá v naší republice dlouhou tradici. Ve světě je naopak hojně využívána, . Druhá křepelka snáší kolem 2ks vajec o větší hmotnosti, a to g.

Jsou známé dva druhy japonských křepelek – nosná a . Plemena, rázy a linie křepelky japonské se . Z hlediska zoologické taxonomie . CHOV KŘEPELKY JAPONSKÉ. Původ: Rod: Coturnix. Coturnix japonica) křepelka evropská (C.c. coturnix),.


Popis výrobku Výkonná prosvětlovačka s vysokosvítící LED diodou, vhodná pro všechny druhy vajec.

Křepelky dělíme na dva druhy , . V Evropě se začaly křepelky chovat až . Snáška křepelky japonské nosného užitkového typu se pohybuje okolo 3vajec. Vypracovat metodiku pro odchov a chov japonských křepelek masného typu na. Sběr a skladování vajec. Potomstvo japonských křepelek se líhne z . Naši původní, dnes vzácnou a ohroženou křepelku polní nahradily v kuchyni její příbuzné druhy , křepelka japonská a čínská.


Snáškový typ se vyznačuje vysokou produkcí vajec, masný typ je určen k produkci . Napáječky - pítka po ks. Bereme objednávky na křepelky. Ceny srovnatelneho zbozi o hodne vyssi nez jinde. Koupím 3-ks kohoutku japonské masné křepelky cenu respek. Dobrý den nabízím křepelčí vajíčka ke konzumaci ,-.


Chov drůbeže zahrnuje celkem chov druhů zvířat (slepice, krůty, kachny, husy, japonské křepelky , perličky, holuby, bažanty a pštrosy). Se svým charakteristickým voláním „mokrý mé rty“, tento druh křepelek je více často.

Mezi netradiční druhy. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů křepelky. Nebo zadejte inzerát. Nejčastěji se na domácí chov křepelek využívá křepelka japonská.


Ta je vhodná jak na vejce, tak na maso. Existují i další druhy , jako je například křepelka. Japonské křepelky nosné - slepičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky