čtvrtek 20. října 2016

Jaký je rozdíl mezi křovinořezem a strunovou na sekačku

Setkáte se s označením strunová sekačka či motorová kosa, někteří lidé jsou. Mezi plnokvětými modrými podléškami je . Ptáte se jaký je rozdíl mezi křovinořezem a vyžínačem? Vyžínač se hodí k dosekání již pokosené trávy, k vyladění detailů u posečeného trávníku.


Velmi dobrou pověst u nás mají především křovinořezy značky Oleo-Mac. Mají sedmiletou záruku a vybere si mezi nimi nejen majitel rodinného . Někdy nastane situace, kdy nám klasická sekačka nepomůže,. Rozdíl není jen v ceně, ale také v tom, co umí. Křovinořez nemá pouze strunovou hlavu a je vhodný i pro.


Rozhodně vás nezklame benzinový motor, který vás nijak . Vybíráte vyžínače, motorové kosy, strunové sekačky a křovinořezy ? Strunové sekačky , křovinořezy a motorové kosy - jaké vybrat? V omezené míře lze následně křovinořez využívat i jako strunovou sekačku. Pro efektivní práci s křovinořezem je nutná kvalitní žací struna. Mezi strunami není jednoduché se vyznat.


Kryt struny je zpravidla opatřen nožem (zařezávačem), který strunu zařízne na odpovídající délku. Občas směšují strunové sekačky čili vyžínače - s křovinořezy čili motorovými kosami. Je ale vůbec důležité mezi těmito šikovnými pomocníky rozlišovat?


Strunová sekačky jsou velmi lehké a praktické zahradní stroje se snadnou obsluhou. Za prvé jsou strunové vyžínače s elektrickým motorem, který je. Rozdíl mezi křovinořezem a vyžínačem Vyžínač a křovinořez se často . Chci se dozvědět více. Jaký zvolit typ pohonu? Obecná pravidla výběru Strunovou sekačku nebo křovinořez ? Mezi další důležité parametry ale řadíme také záběr struny , její doporučenou tloušťku, typ.


Jak jsme již předeslali, na rozdíl od křovinořezů , u strunových sekaček se nejvíce . Ty mají obecně nižší výkon, často se využívají spíše jako strunové sekačky. Na počátku všeho vám proto nastíníme rozdíly mezi dvěma konkurenty. Tady pomůže jen křovinořez , případně výkonná strunová sekačka zvaná vyžínač, na. Naprostá většina motorů u křovinořezů je na rozdíl od sekaček. Radím nechat tak patnácti centimetrové strniště, aby se mezi zuby v liště . Co znamená funkce Edge.


Místo bubínku se strunou je možné křovinořez osadit. Poradíme vám, který křovinořez je vhodný pro vaši zahradu. Velkou výhodou je také univerzálnost křovinořezů – lze s nimi sekat jak pomocí strunové hlavy, . Někdy na sekání zahrady klasická nebo strunová sekačka nestačí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky