neděle 26. února 2017

Herbicit dominátor

Herbicid vstupuje do rostlinného těla ošetřených plevelů přes pokožku zelených částí pletiv. TM diquate, glyphosate , AgraStick pridávať posledný. U hustých porastov použite vyššiu dávku aplikácie uvedeného rozpätia.


Z výsledků nezávislé studie však vyplývá, že bezpečná denní dávka je dvanáctkrát . Postřikový herbicidní přípravek ve formě kapalného koncentrátu k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné púdě, v ovocných sadech mimo broskvoň, . Roundup způsobil nádorové onemocnění. Rostliny ho přijímají výhradně zelenými částmi, listy a oddenky a asimilačním prouděním . ROUNDUP FLEX je postřikový neselektivní (totální) herbicidní přípravek ve formě. Jednoduše stiskněte dávkovač gelu a nanesete jej na plevel. Dle počasí a hustoty zaplevelení a tipu postřiku se aplikuje dávka. Je prokázáno, že v nižších dávkách jsou toxické.


Aplikujte od poloviny května do . Rozsah použití a dávkování přípravku v zahradnictví. Randap pôsobí ako totálny herbicíd. Na odolnejšie druhy je potrebné dávku zdvojnásobiť. K dispozici nabízíme několik různě velkých balení s dávkovacím víčkem. ROUNDUP KLASIK je neselektívny listový herbicíd so systémovým účinkom.


Vyšší dávka vody je zapotřebí při aplikaci preemergentních herbicidů , například Guardian EC, Guardian Safe Max a nebo přípravků na bázi atrazinu. Jsou to neselektivní(totální) listové herbicidy , ničícípraktickyvšechny vzrostlé . Bronco ( glyphosate – IPA). CLINIC ( glyphosate - IPA). Do sortimentu jsme zařadili přípravek na hubení slimáků a dva druhy herbicidů na ničení plevelů a nežádoucích rostlin: selektivní, zneškodňují jen malou . Totální herbicid Kaput Premium na likvidaci veškerého plevele, zeleného porostu se.


Tento přípravek lze . Tartan Super 3je listový herbicid , který při správném použití podle návodu působí na. Tyto přípravky se v řepce aplikují v dávkách 3–litry v dávce vody 100–1l při. Dávkování : - 7l na ha.


Pro likvidaci odolnějších plevelů (pampeliška, kopřiva) je nutné dávku zvýšit (viz. návod). Při postřiku dbejte na rovnoměrné pokrytí listů přípravkem, tak aby kapalina . Postřikový přípravek ve formě modrého koncentrátu pro ředění vodou k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů. Vlastné dávka lieku sa riadi druhovú skladbou burín. Nedodržují se optimální termíny aplikace, dávkování přípravků je často prováděno. Více informací o dávkování viz tabulka níže.


Tabulka selektivních herbicidů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky