čtvrtek 9. února 2017

Jak namichat benzin do krovinaku

Jak namíchat směs benzínu a oleje do sekaček, křovinořezů, motorových pil a další zahradní techniky? Máme pro vás tabulku poměrů i další informace. Benzín s olejem se vždy míchá před nalitím do stroje v . Jaký olej do sekačky.


Tabulka poměru ředění. Jak naředit směs oleje a benzínu 1:- poradna Živě. Potřebujete poradit, jak namíchat správný poměr benzínu a oleje do Vaší. Do kanystru (schváleného pro palivo) nejprve nalijte motorový olej a poté benzín.


Prosím poraďte jak jej nahradit. Slyšel jsem, že Naturalem. Nevíte o tom někdo něco bližšího? Ale například do Stihlky, pokud se dává červený olej Stihl, tak 1:5 tj. V práci se to párkrát stalo,že pokud se na jaře použil benzín z. Vysoce rafinovaný minerální olej firmy Oleo-Mac pro mazání 2-taktních vysokootáčkových motorů mazaných směsí benzínu a oleje v poměru 50:1.


No pocitově katastrofa - normálně šel ten motor krásně vytahnout jehlama do tahu , že člověk. Zkusil bych koupit nový benzin a namíchat palivo znovu. Věnoval jsem jej kolegovi do křoviňáku a pilky do lesa a měl s tím taky . Pro míchání nalijte prosím do kanystru schváleného pro paliva nejprve motorový olej a pak benzin. Ale nedodržuju to a pila zatím šlape jak má. Do motorek sem lil i rok starý benzín s olejem a přejitý mrazem a nic se.


Mesic mi smes vydrzi bez problemu ale vzhledem k tomu ze ji vzdy spalim v pile nebo krovinaku tak tyto problemy neresim. Připojit reakci do diskuze Olej mogul alfa 2T a stabilizátor paliva BS. Spálím v pile či křoviňáku. Podobná rizika jako běžný benzín rozhodně nemá - nevdechovat, vyvarovat se kontaktu s kůží.


Stabilizátor paliva použít můžete, mně však přijde snazší namíchat vždy jen takové . Jak správně namíchat benzín s olejem? Při poměru 1:je na 1litr benzínu 40ml oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky