úterý 21. února 2017

Jaké postřiky na revu zjara

Ošetření vinné révy na jaře. První postřik většinou stačí v dubnu, až začne réva rašit, je vhodné ji opláchnout Ridomilem nebo jiným měďnatým přípravkem. Může zde někdo napsat alespoň základní postřiky a to postupně měsíc po měsíci, kdy je . Choroby vinné révy trápí velkopěstitele i nadšence, kteří si hýčkají svůj malý. Jaká prevence je proti nim účinná, a jak zasáhnout, když se.


Preventivně se aplikuje postřik fungicidem ihned po odkvětu a poté za týden. Kdy je třeba stříkat vinnou révu a jaké přípravky doporučujete? Botrytida: postřik provedeme v době zaměkání bobulí přípravkem Teldor 5SC.


Brzy zjara se provádí řez dle způsobu vedení révy. Před rašením révy se každoročně přistupuje k aplikaci sirnatých postřiků proti přezimujícím škůdcům, kteří jsou původci později se objevující kadeřavosti a . Důležitá jsou ošetření těsně před rašením a později. Nechápu, co myslíte tím, aby révy vyháněla letorosty přímo ze země. Pěstování vinné révy se však neobejde bez potřebné ochrany pro houbovým. Ochrana se provádí postřikem fungicidními přípravky např.


Typickým příznakem jsou žluté a červené části mladých rašících listů brzy na jaře. Poškozené části listů jsou silnější, vrásčité až zkadeřené, . V těsné blízkosti od ovocných stromu jsou angrešt, rybíz, vinná réva. Zatímco si pochvalovali horka a strachovali se o růst révy bržděný nedostatkem. A to při jednom postřiku sírou a jedním Cukrovitalem.


Když bych se jich zeptal, jak silnou má rezistenci, jaké je její číselné vyjádření, ani . Je důležité nejen to, jaké postřiky proti kadeřavosti aplikovat, ale i správné načasování. Začíná se už v době, kdy se teploty začnou blížit 10 . Jde především o důsledné odstraňování napadených plodů, které se, pokud je například necháte na stromě přes zimu, stanou na jaře zdrojem infekce. A pozor, různá plodina může mít různou OL u . Kadeřavost broskvoní - postřik. Gymnosporangium sabinae) Réva Vinná. OidiuBojujte proti padlí pomocí domácích postřiků.


Tato choroba často napadá vinnou révu , ale i celou řadu dalších rostlin na našich zahrádkách a sadech. Jak se proti padlí účinně. A jaké máte zkušenosti s padlím vy? Láká vás vypěstovat si vinnou révu na zahradě? Nevíte jaká odrůda vinné révy je vhodná pro pěstování na zahradě?


Přečtěte si náš článek,. Růst můžete podpořit. Zjara výsadbu přihnojíme ledkem a později kombinovaným hnojivem. Postřik na révu proto padlí a plísňi révové. Kdy je důležité provést postřik a jakým přípravkem?


Vliv ochranného postřiku na obrannou reakci révy. Vysazování vinné révy. Velmi důležitá je výsadba, kterou zásadně provádíme na jaře (nejlépe do konce března). Vykopejte velkou jámu, alespoň půl metru .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky