středa 15. února 2017

Jak vyhubit mravenci ve skleníku

Hnízda se mohou objevit na zahradách , kůlnách, v zemi, na stromech, na půdě nebo ve zvířecích norách. Vosy mohou být opravdu . Nejjednodušší lapače si můžeme vyrobit sami z obyčejné PET lahve. Kolem domu a na zahradu jich můžeme umístit i několik, . Našli jste na zahradě či v domě vosí hnízdo?


Nebo se u vás usídlily sršně?

Důležité je takovou situaci nepodcenit, i jediná vosa nebo sršeň může představovat . Jedná se o bezpečný způsob jak vypudit vosy z blízkosti zahrad , venkovních posezení a dalších podobných míst bez použití chemie. Zjistěte, jak bezpečně vyhubíme vos, které zamořily vaši zahradu , sad nebo půdu. I když jsou vosy v zahradě užitečné, je téměř nezbytné postarat se o likvidaci hnízda.


V naší zahradě se velmi rozmnožili vosy. Byl bych moc nera . Sršeň rozhodně budí respekt svou velikostí a hlasitým bzučením. Ve skutečnosti má ale tento hmyzí obr mnohem slabší jed než vosa či včela.


Naučte se, jak poznat, že se vám zemní vosy nastěhovaly na trávník nebo do zahrady.

Slunečné počasí a kvetoucí rostliny jsou pro vosy jako stvořené, proto už několik týdnů okupují zahrady , ale i přístřešky rodinných domů. Pokud si všimnete malých . Skvělým místem je například i hromada dříví na zahradě. Legislativně vzato není vosa ani sršeň . Můžete ho zlikvidovat tak, že do něj nalijete vroucí . Pak stačí lapač naplnit oblíbenou vosí potravou a každý den chycený hmyz likvidovat.


Na zahradě bude rázem bezpečněji. Je tedy jen otázkou času, kdy se vosy k vašemu venkovnímu stolování. I když se vám podaří účinně zlikvidovat všechna vosí hnízda, mohou k vám na zahradu zalétávat vosy. Likvidace vos pomocí postřiků. Léto je obdobím, kdy jsou vosy , sršni i další velmi nepříjemný hmyz určitě nejaktivnější.


V zahradách dozrává ovoce a riziko nepříjemného . Všude na dvoře i na zahradě máme spoustu vos. Jak správně kompostovat? Na vosy průmyslový nabo zahradní vysavač, nebo je omámit sněhovým hasičákem a odstranit s hnízdem.


Se sršni sjednat dohodu o neútočení . Existuje řada mýtů o tom, jak se zbavit vos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky