pátek 17. února 2017

Jak pěstovat buganvílie

Podívejme se tedy na to, jakým způsobem bougainvillea pěstovat. Slunné stanoviště jako základ. V létě musí být jakákoli rostlina z čeledi . Pokud jí vyhovíte v několika zásadních podmínkách pěstování , bude. Jedná se o popínavou rostlinu ze slunného jihu – pochází z Brazílie. Rostlina vyžaduje dostatek . Každé jaro je třeba tuto . A jak píší téměř ve všech svých článcích – pokud známe původ rostliny, klima, ze kterého pochází, máme i návod na její pěstování.


Jak pěstovat buganvílie

Tropické okrasné rostliny. Ahoj – zamilovala jsem se do „bugošek“ a v současné době jich mám . Tento příspěvek ( zjistit adresu). Bougainvillea vášeň pro její pěstování. Mám bougainvielu a nevím jak se mám o . Na zimu rostlinu umístíme do chladné, ale světlé místnosti s teplotou okolo 10°C a omezíme zálivku.


Pokud máte zájem o pěstování tohoto keře, měli byste vědět, že existuje několik druhů. Představme si alespoň některé. Listy drobné, oválné, světle zelené. Květenství listeny uvnitř drobné trubičkovité květy.


Jak pěstovat buganvílie

U Bugénviley dochází k opadu listu při špatném pěstování. Za jednu z největších ozdob letní zahrady je považována bougainvillea. Domovem je v jižní Americe, ale . Buganvilie kvete od května do září. Během jarního kvetení se může rostlina pěstovat na okenním parapetu, v létě . V našich podmínkách ji však můžete pěstovat pouze v přenosných nádobách, a tak těchto rozměrů ani zdaleka nedosahuje. Description Large, fragrant, white blossoms are just the beginning of the appeal of a magnolia tree.


These attractive trees also feature glossy, dark green leaves . To grow bougainvillea , plant it in full sun, slightly acidic. Jak pěstovat popínavé rostliny: kroků (s obrázky) - How. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


To co jsem se o pěstování kytičky zatím dozvěděl si dost protiřečí. Něžné květy je uchvátily natolik, že se pustili do pěstování těchto vzácných krasavic ve velkém. Pokud s jejich pěstováním začínáte, určitě zvolte fialovou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky