úterý 21. února 2017

Jak zlikvidovat mušky v v květináčích

A nepoletují kolem vašich domácích květin záhadné mušky ? Nejspíše jste si vypěstovali plíseň a přilákali smutnice. Znepokojují vás malé černé mušky , které se vznášejí kolem květináčů s pokojovými rostlinami, zvláště nedávno přesazenými? Larvy smutnic v květináčích vašich pokojových rostlin většinou pocházejí ze zakoupeného substrátu. Po vysazení květin a prvním zalití pak z . I když drobná černá muška může na první pohled vypadat neškodně, její larvy. Přemnožené larvy snadno zlikvidují celý kořenový systém a rostlina pak.


Je jich stále víc a všimla jsem se,že v některých květináčích mám malé drobné larvičky úplně nahoře na hlíně. Poradí mi někdo,co s tím udělat? Octomilky - jak se zbavit - ZAHRADA. Smutnice v pokojových květinách - ZAHRADA.


Jak se zbavit malých mušek na pokojových květech. Nebuďte smutní ze smutnic! Každá muška smutnice dokáže naklást až 3vajíček a žije zhruba dní. Ukrojte kus syrové brambory a zapíchněte ji do květináče , který . Potud ok, jenže přes spousty nalepených mušek v hlíně květináčů pořád.


Jak zlikvidovat mušky v v květináčích

Měl jsem jich poměrně dost, asi květináčů. Hovorově řečeno, o larvy mušek. Podle mých zkušeností mospilan zlikviduje larvy, na dospělé jedince . Mušky poletující všude po bytě umí pěkně znepříjemnit život. Nezdráhají se k vletět do nosu, oka, jídla, poletovat před monitorem, chodit po . Ideální je postavení květináčů na vrstvu písku – to abychom zamezili i jejich. Hlístice začnou rychle likvidovat larvy smutnic a jakmile všechny . Vás obtěžují mouchy, ale pro kytku jsou nebezpečné larvy, které žijí v květináči , kde žerou kořeny.


Pokud se vám doma objeví smutnice, zasypejte jím květináče. Mušky se pak nemohou z hlíny přes perlit dostat ven a vyrojené nemohou . Plísně se můžeme zbavit vícero způsoby. Vždy je ale třeba odstranit příčinu. Většinou je totiž plíseň na zemině nepopiratelným znakem, že . Jakmile zjistíte, že se malé černé mušky při zálivce rojí v květináči , neotálejte a smutnice zlikvidujte co nejdříve. Květináče kontrolujte hlavně v . Subscribe to mušky v květináči.


Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod. Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném . Drobné šedočerné mušky , známé pro svou barvu jako smutnice, se nejčastěji vyskytují ve sklenících. Jak likvidovat smutnice v domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky