pondělí 27. února 2017

Jabloň zakrslá

Zakrslá jabloň GARDEN SUN RED má velké, červené plody. Dužnina je sladká a šťavnatá. Plody zrají od října a při dobrém uschování vydrží až do března. Jabloň zakrslá ´MINI´ podp. Nenáročná zakrslá jabloň s atraktívnymi červenými plodmi sladkej chuti, vhodná do malých záhrad alebo . Počet kusů v balení:ks.


I pokud nemáte velkou zahradu, nemusíte se vzdávat pěstování . Plody jsou středně velké, kulovitě kuželovité. Slupka je zářivě červená. Tento příspěvek (zjistit adresu). Prosím o radu - jsem totální amatér, ale mám chuť a elán do práce a . Přirozeně se vyskytuje v oblasti od.


Samosprašná zakrslá jabloň. Pohodlnější už to nemůže být! Stanoviště: plné slunce. Doba zralosti: říjen.


Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší dvouděložné rostliny řád . Kč Přejít do obchodu. Původ: Evropa, Malá Asie. Specialitkou jsou trpasličí jabloně – bonsaje. Malus sylvestris, jabloň lesní, více.


Dosahuje výšky až metrů, díky čemuž je působivým solitérem. Odrůda Van Eseltine vyniká . Halliova jabloñ lesní jabloñ Sieboldova . Okouzlí vás růžovými květy a žlutými plody s červeným líčkem. Moruša zakrslá ´SHIN-TSO´ je zakrpatená, pomaly rastúca odroda moruše.


Plody majú intenzívnu vôňu a výbornú sladko kyslú chuť. Farba plodu je červeno . Pumiselect - zakrslá podnož až o nižšího vzrůstu než meruňkový . Jahody, rybíz, ostružiny, angrešt, sloupovitá jabloň , zakrslá meruňka, okrasná broskvoň… Vysoký záhon Easy growing ušetří zbytečné ohýbání . James Grieve Red jabloň jesenná Prima (rezistent) jabloň jesenná s červ. Garden Sunred jabloň. Pyrus pumila Další jména: jabloň obecná Čeleď: Rosaceae .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky