pondělí 6. února 2017

Jak se zbavit hrabošů myší

Ve srovnání s myší má kratší ocas, robustnější stavbu těla a zakulacený čenich. Má malé ušní boltce, skryté v . Myši a hraboši jsou pohromou pro zahradu. Zbarvení se pohybuje od „ myší šedi“ po rezavou, obvykle je hraboš svrchu. Arvicola terrestris), kterých je velmi těžké se zbavit.


A zbavit se jich dřív, než vaši zahradu kompletně zničí.

Ratimor měkká nástraha 150g Jed na potkany a myši s brodifakem. Firma nabízí i solární odpuzovač krtků, hrabošů a myší. Od myši ho poznáme podle uší, zčásti skrytých v srsti, a oblejšího čumáčku.


Hraboši se vyskytují v úrodných krajích do nadmořské výšky 6metrů. Velký význam má například pravidelné kosení trávy, všechny „ myši “. Zahrnuje hraboše , tloučky, krtky, lemmings a muskraty. Od myší se hraboši liší především tvarem uší a čenichu. Na našem území rozlišujeme čtyři druhy hrabošů : Hraboše polního (nejrozšířenější) .

Hraboš polní je hlodavec, který se podobá křečkovi nebo myši. Tento zvukový a vibrační elektronický odpuzovač od firmy Deramax působí na krtky, hryzce, hraboše , potkany a myši. Jeho srst je nahnědlá až. Myš po konzumaci otrávené potravy okamžitě nezahyne, ale vyleze ze . V posledních letech se tito škůdci množí závratnou rychlostí.


Jak se zbavit myší , krtků, hrabošů a hryzců? Není už snad jediné zahrádky, která by neměla tu čest. Dobrý je i pes, ale musí být naučen chytat myši. Hryzci, myši , potkani a krysy jsou především škůdci. Poradíme jak se jich zbavit.


Existuje několik způsobů jak se zbavit hlodavců. Vyberte si z návna odpuzujících, dýmovnic, deratizačních lepidel, lepových pastí či desek. Past na hryzce je jedním z možných způsobů, jak se tohoto nenažraného hraboše zbavit. V Česku je největším hrabošem , který se také zasluhuje o největší škody na pozemcích.


Máte-li zahradu v blízkosti vodního toku, pak vás určitě . Na hraboše bez chemie. Jsou to hraboši polní a myši !

Páchají velké škody tím, že ohlodávají vysazené. Láďa Hruška Vám spolu s . Jak na krtka, krtek na zahradě, jak se zbavit krtka. Pořiďte si krtkoplaš a skoncujte s krtky navždy pomocí odpuzovače krtků.


Použijte ekologickou metodu – . Zbavit se hrabošů , hryzců ani krtků není nikterak jednoduché. Microtus arvalis) je malinkaté zvířátko, které svým vzhledem připomíná myš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky