pátek 22. prosince 2017

Heurecha hybrida

Nakládaný hermelín v pikantním nálevu s bylinkami , chléb 5-. Guláš z hovězí kližky dušený na černém pivu s houskovými knedlíky 12-. Naše receptura na výtečný hermelín , podáváme s chlebem.


V troubě pečený hermelín na slanině s bylinkami , rozpečená italská bruschetta. GRILOVANÝ HERMELÍN 100g s bylinkami a česnekem, podávaný na salátu. Na grilu připravený mořský vlk na bylinkách, česneku a zázvoru, . DRŮBEŽÍ VÝVAR se zeleninou a knedlíčky s bylinkami , Kč. VEPŘOVÁ PANENKA NA GRILU ( sous vide ), čedarová omáčka, bramborové placky, 1Kč. Carpaccio z lososa s tvrdým sýrem a opečeným toastem.


Grilovaný hermelín s brusinkami. Steak z krůtích prsou na grilu s drcenými papričkami a šalvějí, ragout z . Naložený hermelín A-9. Medailonky z vepřové panenky na grilu A-9. NAKLÁDANÝ HERMELÍN v pikantním nálevu s bylinkami.


LOSOS na grilu podávaný se šťouchaným bramborem. Okořeněný hermelín zabalený do alobalu a grilovaný na venkovním grilu. Candát na grilu s bylinkami 17-Kč (alergen 4).


Pikantní domácí špekáčky na černém pivu. Marinovaný hermelín na grilu podávaný. Pstruh pečený na grilu s bylinkami a anglickou slaninou. Pečená staročeská husa s domácími žemlovými knedlíky. Losos na grilu s bylinkami.


Sedlčanský hermelín obalený ve slanině, pečený na grilu a servírovaný s domácím brusinkovým kompotem. Kuřecí prso na grilu s bylinkami , hranolky a česnekovým dipem, 1Kč. ESKÝ KAPR NA GRILU S PEČENOU PAPRIKOU.


SMAŽENÝ SÝR NEBO HERMELÍN. DUŠENÁ ZELENINA NA MÁSLE S BYLINKAMI. Tataráček z lososa s kapari a opečenou česnekovou bagetou. Opečené brambory s bylinkami. Restaurace na Hradbách.


Zeleninový salát s lososem a kešu oříšky, opečený toast. Hovězí pupek na grilu s bylinkami , restovaná hlíva ústričná na másle, . Kč 250g Filírovaný U. KčCibulová polévka s Olomouckými tvarůžky (A9), 4l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky