pondělí 18. prosince 2017

Jak vyrobit postřik na mšice a molice bez chemie

Jak vyrobit past na myši. Boj s kunou se může zdát marný, protože kuna je velmi vychytralé a opatrné zvíře. Past na kuny je také označovaná jako sklopec na kuny, který funguje na principu sklapovací pasti na kuny.


Nemusíte přemýšlet, jak vyrobit past na kuny nebo . Kuna dokáže udělat velkou škodu na kabelech automobolů, či v podkorví, nebo na půdě, ničí ozolaci domů, pározábranu, podkorvní prostory a půdy svýmy výkaly . Prosím o radu ,jak se zbavit -vyhnat ,zatím z neobývané půdy Kunu (lasičku).

Nechci ji trávit ,jen se jí zbavit. Zatím jsem nic nezkoušel. Pro MZe vyrobil Rembrandt s. Lov a především odchyt zvířat do smrtících nebo živochytných pastí může přinášet zvířatům, v našem případě zvěři. Jiný průměr vstupního otvoru má odchytová budka pro kuny , jiný otvor má past na. Návod na složení a nastražení skládacího sklopce na kuny , tchoře a kočky Gaun - lapák, sklopná past na kuny.


Past průchozí na tchoře, kuny , kočky a mladé lišky. Kovová dvířka pasti padají kolmo dolů.

Rozměry: délka 120cm, šířka 24cm, výška 27cm, pletivo má průměr . Kuna vleze do pasti za návnadou umístěnou na houpací desce, a jakmile se této desky dotkne, uzavřou se dvířka. Napsali jsme jí mail s naší radou a asi po třech týdnech od ní přišel děkovný dopis. Průchozí klec - sklopec na kuny, na lišky a jinou škodnou zvěř.


Kuna je velmi plaché, nedůvěřivé, a hlavně chytré zvíře. Sklopec a topinka se sádlem. Pokud jednou chybně nainstalujete sklopec, a ten . Past se umístní do volného prostoru, nebo podél zdí , kda zanechává své exkrementy s peckama, atd.


Kuna trasu nemění a mladé kuny taktéž. Nastražení pasti je . Protože právě nebylo období hájení, logická volba padla na sklopec. Jenže kvůli nepozornosti při líčení návnady past sice sklapla, jedna dvířka . Dobrý večer mám dotaz zda je možné vyrobit odchytovou klec na holuby,aby se dala postavit na široký parapet,čas od času se nám na budově nějaký dostane za.


Video jak poskládat a nastražit skládací sklopec na kuny : . Pasuje do průměrné 6cm díry - není třeba její rozsáhlé zvětšování jak vyžadují jiné pasti. Jednoduchá vizuální kontrola - je. FISH TOTALGEL gelová návnada na kuny 2g: doručení domů nebo na prodejnu.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Past je vybavena systémem QUICK LOCK – past se zavírá 5x rychleji než při systému gravitačním a podklad na kterém. Vyrobilo studio CZECHGROUP. Mátě někdo plánek , jak vyrobit co nejlacinější a co nejefektivnější.


Tady by se asi dalo v době lovu např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky