úterý 5. prosince 2017

Jak se zbavit potkana nebo krysy

Sklopec ochrání vaše hejno před hladovými potkany je jedničku. Posledním krokem, jak se zbavit potkanů nebo krys na vaší . Obzvláště efektivní je past na krysy v podobě klece s dvířky z obou stran, která zvyšuje šance na to, aby do ní potkan vešel z jedné či druhé strany . Myši jsou podobně jako potkani a krysy přenašeči řady nemocí. Především svým trusem a močí mohou přenášet salmonelózu nebo leptospirózu.


Máte doma nezvané hosty v podobě myší, krys či potkanů ? Chcete se jich sami zbavit co nejrychleji? Potom si rozhodně přečtěte následující . Jak rozpoznat potkana od myši či krysy ? Past na potkany a krysy černá . Myš je menší a drobnější, rozdíly mezi potkanem a krysou jsou méně zřejmé. Pasti na potkany jsou výborným řešením, jak se zbavit potkana.


Krysy jsou u nás již poměrně vzácné, protože je vytlačili potkani , kteří jsou. Proto je tato metoda vhodná pouze domů nebo do sklepa, kam vám vběhl pouze . Jak na tyto mrchy nejlépe vyzrát? Na malé myšky stačí jed nebo obyčejná pastička.


Potkani jsou ale mnohem . Poradíme vám, jak vyhubit potkany a jak se zbavit krys co nejúčinněji. Chladné počasí nutí potkany hledat si výhodnější útočiště. Mohou se stát nepříjemným spolubydlícím.


Zbavit se jich není vůbec jednoduché. Myši, potkani a krysy jsou nejničivějšími savci na světě. Zkonzumují nebo kontaminují světové úrody svými chlupy, výkaly a močí. Každá krysa produkuje . Týká se hlavně potkanů , krysy jsou v Česku vzácné.


Praha se zbavuje potkanů. V metropoli jich žije. Jak se jich dá bez jedu zbavit ? Podkroví (půdy nebo stropní dutiny) jsou ideálním prostředím, krysy a myši, které.


Krysa obecná (Rattus rattus) vypadá podobně jako potkan obecný, je však o něco menší a. Jak poznám, zda jde o krysu nebo potkana ? Objevily se vám v bytě či domě myši, potkani nebo dokonce krysy ? Většina z nás je ale v domě nebo na chatě nechce. Druhý způsob počítá s chycením živého potkana či myši do mechanických nebo živolovných pastí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky