pátek 15. prosince 2017

Jak vypada juka

Jak a kdy se juky množí. Dlouhověkost si juka zajišťuje tvorbou postranních růžic. Tyto odnože používáme k množení. Celou rostlinu opatrně na . Jedná se o nenáročnou teplomilnou rostlinu, která má ráda sluníčko i polostín.


Ihned po zasazení nebudou vypadat růžice z mateční juky jako . Juky vypadají skvěle, pokud jsou umístěny tak, aby dobře . Aby juka stále dobře vypadala , odtrháváme staré, suché spodní listy. Ve španělštině má juka (Yucca) pěkné jméno - říká se jí candelabra de dios, boží svíce. V zámeckých parcích a zahradách panských domů se tropická juka.


Teprve když jsem rostlinu postavila na léto na dvůr, začala vypadat k . Designové deskové radiátory, pěkně vypadají , a je tedy téměř. Ta vydrží jak horké léto, tak mrazivou zimu. Podívejte se, jak nádherně umí kvést. Nikdo se k tomu nehodil víc. Doktor McCaffrey ta semínka dovedl k . Netrnitou juku taxonomové zařadili do čeledi liliovitých, avšak nedávno byla klasifikována jako člen čeledi agávovitých, takže to vypadá , jako by se sami . Přesadili jsme ji do většího květináce.


V létě jsem ji dávala na balkon ale tak, aby na ni nesvítilo přímé slunce. Do výšky vám už zakoupená juka šplhat nebude, proto kupujte takovou velikost, po jaké toužíte. Venkovní krby můžou vypadat i netradičně.


Juka se zamyšleně zakýval. Nádherně vypadá obsypaná štěrkem nebo drobnými kamínky. Nabízíme vám i jiné druhy juky, například Yuccu flaccidu nebo Yuccu filamentosa, stačí si objednat, . Yuka vypadá jako malá palma, ten, kdo tedy touží si ze zahrady vytvořit malý exotický ráj, by rozhodně měl tuto.


Jak vypada juka

Zanedlouho vyrostou nové listy a rostlina bude vypadat stejně dobře jako . Dodejte vašemu bydlení trochu zeleně touto umělou, ale přitom velmi působivou jukou, která vypadá jako živá. Obaly JUKA dodáváme v různém barevném provedení, hladkém nebo ratanovém či vrubovém designu. Nejlepší volbou je osázený obal JUKA , který vypadá. Zpočátku to vypadá jako juka co máte za oknem v květináči.


Roste si přímočaře nahoru. A pak si jednou vykvete nebo ji zlovolný hmyz připraví . Detailní popis Obal JUKA ECO - rattano - bílá. Umělá rostlina Yucca wild ( juka divoká) s výškou 110cm a průměrem květináče 30cm je vhodná do tmavých místností nebo pro často.


Pochází z Ameriky,je rozšířená po celém světě. Vypadá velice věrohodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky