pondělí 25. prosince 2017

Jak vypadá šatní skladištní

Catch Cedr má háček pro pohodlné zavěšení do šatníků nebo na . O šatních a kožešinových molech jste si mohli na iReceptáři přečíst. Existuje jich překvapivě mnoho: obecný, domácí, moučný, paprikový, voskový, skladištní , datlový, fíkový. Nejprve si však ujasněme, jak náš „cíl“ vypadá.


Zjednodušeně si lidé rozdělují moly na šatní a potravinové, ovšem ta druhá skupina zahrnuje mola skladištního , moučného a datlového.

Samozřejmě vše textilní co lze probrat. Malí šediví či béžoví motýlci poletující po bytě vypadají neškodně, ale jejich potomstvo už vám pravděpodobně projíždí. A bohužel se k nim klidně přidá i mol šatní. Housenka zavíječe skladištního (Ephestia elutella). V dalším článku se dozvíte více - existuje nejenom mol šatní , ale i další druh molů jako je mol potravinový či mol skladištní.


Ti nejznámější se jmenují mol potravinový , mol šatní , mol moučný a mol skladištní. Koupili jsme nemovitost a jsou tu moli jak potravinoví , tak . Ten dále rozdělujeme podle určitých znaků na: Mol skladištní , Mol.

Malý drobný motýlek, který možná vypadá na první pohled . Na stole poblíž čehosi, co vypadalo jako dveře na toalety pro zaměstnance nebo šatnu , se povalovalo množství barevných skleněných těžítek. Plátna byla opřená o postranní zdi protáhlého skladištního prostoru. Ucítil příval zklamání.


S kterými brouky se domácnosti nejčastěji potýkají? Počítat můžete nejčastěji se čtyřmi druhy molů: Paprikový, moučný, datlový a skladištní. Každý z těchto typů pochopitelně najdete v jiném druhu . Malí hnědí motýlci, kteří poletují po bytě, vypadají na první pohled neškodně. Naše potraviny navíc opravdu nemusí vynechat ani mol šatní , . Vypadají podobně barvou krásněnkám skladištním kromě jejich křídel, které jsou.


Moli šatní mají zlatohnědou barvu a jejich nejrozlišitelnější vlastností jsou . Zavíječ moučný, více známý jako potravinový mol. Druhy: Mol skladištní , mol paprikový, mol datlový a mol moučný. Potemník skladištní (Tribolium confusum).


Vypadají nenápadně, dokážou ale napáchat velké škody. Tineola bisseliella).

Během krátké doby mohou moli zničit nejen oblíbený vlněný kabát, svetr nebo . Dospělí jedinci vypadají jako malé drobné mušky, vyskytující se nejčastěji na pupenech a. Mol šatní je běžným synantropním druhem. Po přečtení popisů na jiných e-shopech vypadá zajímavě z hlediska způsobu její aktivace, . Vám likviduje potraviny ve spížy nebo někde v domácnosti. Podle toho, zda se jedná o mola šatního, nebo moučného, či skladištního se usídlí v šatníku , v potravinové skříňce nebo ve spíži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky