čtvrtek 14. prosince 2017

Jed na krysy lanirat

Ratimor parafínové bloky jed na hubení hlodavců s vysokou odolností proti . U nás nyní jen za Kč! Lanirat PG granule k hubení potkanů, krys, myšic a myší domácích 1g. Pro trávení hlodavců . Obsahuje vysoce toxický antikoagulant bromadiolon.

Jed na potkany, krysy , myšice a myši domácí! S : Uchovávejte mimo dosah dětí. Rodenticidní nástraha ve forme červenč zbarvených granulí určená k hubení škodlivých hlodavců (potkan, krysa, myšice a myš domácí) v uzavřených objektech . Lanirát PG působí již při jednorázovém požití, ale má i kumulativní účinky tzn. Použití: Nástraha se pokládá na.


Pokud koza pozřela jed na krysy , to poslední co by mě zajímalo, by bylo mléko. Opravuji - teď jsem se dívala na bezpečnostní list Lanirat - bromadiolon . Patří sem hojně používané granulované přípravky jako jsou , Lanirat , Patenrat.

Jed likviduje hlodavce za 3-dní v návaznosti na druhu škůdce a množství nástrahy,. Dalším účinným jedem především na krysy a potkany jsou tzv. Volně prodejné jedovaté nástrahy na hlodavce musejí nově obsahovat menší množství.


Nejsou jedy proti hlodavcům, výrobci čekají na licence. VIDEO: Po japonském supermarketu se proháněly krysy , museli ho zavřít. Myši, potkani, krysy a hlodavci. Jedná se o ekologické zařízení.


Bezpečnostní list pro Lanirat PG. Otrava zvířat jedem na krysy. To bylo téma poradny pro chovatele. Více v neuatorizovaném a needitovaném přepisu poradny Dvojky. Na potkany jsou krabičky, ze kterých si myš vytáhne jed.


Na bázi jedu na krysy účinkuje warfarin. LANIRAT PG, a dobře doporučili ! Nejvíc k sehnání je Lanirat. Na naše potkany na chalupě platí víc jak kumatox vzduchovka.

Tento jed se na trhu nejčastěji objevuje pod obchodním názvem Lanirat. Děje se tak sekundárně přes krysy a králíky. RAT na krysy , potkany a němkyně. Past na myši překližka.


Minimální odběr 15ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky