středa 6. prosince 2017

Jablone ontario

Ale roubované jabloně , čtvrtkmeny, které jsme nechali být, mají úrodu horší a horší. Hruska plodi malo a blbe se cese. Zimná rezistentná odroda, málo citlivá na múčnatku. Rodí skoro, je cudzoopelivá.


Od druhého roku rodí pravidelně, plody jsou středně velké a žluté. A ak budete rezať málo , nebojte sa už vôbec.

Vinič hroznorodý rodí vždy na jednoročnom dreve, ktoré nám vyrastá z. Jablone môžeme očkovať do slaborastúcich podpníkoch, čím dosiahneme. Máte na zahradě starší strom, který má nekvalitní ovoce nebo plodí málo ? Uvádí se, že pro tento radikální zákrok by jabloně neměly být starší než let. Náš čtvrtkmen neznámé odrůdy, která rodí nevalné ovoce, byl však dokonce ještě . Současné jabloně jsou šlechtěny z pěti základních odrů čímž se připravujeme o mnohé. Nové odrůdy jablek se často rodí křížením těch starobylých.


Jablka tolik nehnijí, nevadnou, větrem nepadají, málo červiví.

Jablone (Malus), hrušky (Pyrus communis) – dobre znášajú rez v predjarí i letný rez. Figovník, režeme len veľmi málo , pretože rodí na vyzretých dvojročných . Stĺpovité jablone dnes už nájdete v mnohých záhradách. Odroda bohato rodí a do rodivosti prichádza veľmi skoro.


Odroda je rezistentná voči chrastavistosti, málo citlivá na múčnatku. Xtremor, Slovenia, Mala lazna, Ajdovscina. Jabloně v aleji zapomenuté někde mezi poli pořad dál rodí. Už tam málo kdo chodí, plody se povaluji po zemi.


I když si jich nikdo nevšímá, jejích jabloňové . Väčšina však rodí na krátkych slabších výhonkoch. Jablone a hrušky strihám koncom februára, začiatkom marca. Plody dostávajú málo živín , sú drobné, málo aromatické a dozrievajú dlho a nerovnomerne. Sú ovocné druhy veľmi málo napádané nežia-.


Málo citlivé jablone : Ananásová reneta, Anto-. Obyvatelstvo v Evropě stárne. Porodnice Jablonec nad Nisou už rozebírají maminky na webu eMimino.


V projekte sa zameriavame na jablone a hrušky, ako na dreviny s najpest-.

Rozmnožovaniu starých odrôd sa na profesionálnej úrovni venuje málo ľudí. V tej dobe sa totiž pestovali jablone na silnejšie rastúcich podpníkoch, a teda vo vyšších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky