středa 13. července 2016

Hektarové výnosy kukuřice

Kukuřice na zrno bylo sklizeno 48tis. Hektarové výnosy klesly u všech obilovin kromě pšenice jarní a ovsa. Meziroční pokles výnosu i sklizně byl u brambor, cukrovky, luskovin a kukuřice. Situace dle krajů ke dni 2. Nejnižší absolutní výnos i nadále čekáme v kraji Karlovarském a Libereckém. Z predikcí krajských výnosů.


Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et 1. Mezinárodní srovnání nákladů a výnosů kukuřice na zrno. Ešte sa však nerozbehol zber slnečnice, kukurice či repy. Velmi důležitá je i produkce obilovin, tedy hektarové výnosy , jak si. Průměrné hektarové výnosy pšenice, kukuřice , řepky (levá osa) a cukrové . Jinak se obiloviny pěstovaly na 6 orné půdy, z čehož kukuřice na 2. Na druhé straně je třeba říci, že se hektarové výnosy na Podkarpatské Rusi . SR, predpokladá lepšie hektárové výnosy u . Tak tomu je, když považujeme za zázrak jen to, co si.


Podobně jako kukuřice , čirok poskytuje vysoké výnosy nadzemní biomasy,. Průměrné složení biomasy čiroků, výtěžků bioplynu a hektarových výnosů. Klíčová slova: kukuřice , výnos , hnojení dusíkem, výnosové prvky, rentabilita hnojení. Vysoký výnos silážní hmoty a zrna, velmi.


Minimalizaci využíváme u kukuřice a pšenice, pěstujeme meziplodiny. Konvenčních technologií využíváme u zaorávání organické . Zatímco hektarový výnos pšenice byl ve 30. Německu tun, v balkánských.


Výrazně nižší je ale jejich očekávaný průměrný hektarový výnos , snížil se téměř o pětinu. První letošní odhad sklizně kukuřice na zrno je . Odhad sklizně kukuřice na zrno je hlavně díky významnému nárůstu hektarového výnosu meziročně o 1procenta vyšší. Skoro o třetinu více . Pokles je způsobený zejména nižším hektarovým výnosem a podle odhadu je úroda obilovin nižší o 1 . Důvodem je nižší hektarový výnos i menší osevní plocha.


Hektarový výnos cukrové řepy byl meziročně nižší přibližně o jedno procento. Větší propad výnosů zaznamenala kukuřice. I přes nízké ceny nakonec výnosy obilovin přesáhly o milionu tun.


SÚ vliv druhý nejvyšší průměrný hektarový výnos v historii,. Pro bioplynové stanice hybridy s vysokým hektarovým výnosem energie a metanu. Podle aktuálního odhadu je úroda obilovin o 12 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky