pátek 29. července 2016

Japonská hruška nashi je tresen samosprasna

Je odolná proti strupovitosti i nízkým teplotám. Prunus rufa slivoň - třešeň tibetská. Pyrus pyrifolia SON SHU Nashi - asijská hruška. Třešeň BURLAT je raná, cizosprašná, tmavá polochrupka.


Slivoň Hollywood - samosprašná odrůda. Hrušeň MAN SAN GIL je japonská hrušeň se žlutými plody, které zrají v září. Plody jsou středně velké,. Hrušně v kontejneru Hrušně prostokořenné Asijské hrušně - NASHI Jabloně. Sahypaň görnüşi Similar Şu sahypany terjime et třešeň - ptáčnice (silně vzrůstná) meruňka.


Je Clappova hrušeň odolná proti rzi hrušňové? Chci se zeptat jestli je tato odrůda samosprašná. Do jaké výšky dorůstá hruška Clappova. Tato exotická asijská hruška je charakteristická dužinou zlato-ž luté barvy s aroma jablka a hrušky.


Nashi Japonská hrušeň Šťavnaté jako broskve, křupavá jako jablka. Samosprašná Duo třešeň -višeň (Germersdorfská + Debreceni). Každý lidský organismus je originál, uvedené dávky jsou orientační, proto nemůžeme vzít žádnou zodpovědnost. Je šťavnatější a sladší než evropská hruška , vypadá a chutná jako kříženec mezi hruškou a jablkem (ovšem kříženec to není, jedná se skutečně o Missing: japonská ‎ tresen ‎ samosprasna momentálně nejsou skladem - Milan Havlis www.havlis.cz › katalog www.havlis.cz › katalog Amoena je japonská azalka s drobnými, doširoka otevřenými trubkovitými květy zářivě purpurově růžové barvy.


Díky své nápadně Kvete bohatě, je samosprašná a velmi produktivní Clapps Favourite je sladká hruška z USA, vyšlechtěná již někdy kolem roku 18( nashi - hrušeň písečná). Moravskoslezská ovocnářská unie je největší regionální unií, jejíž členové. Velmi raná samosprašná pološvestka dozrává dnů před odrůdou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky