pondělí 11. července 2016

Japonsky krouceny modrin

Existují i stromky na kmínku , které nejsou zas tak náročné na prostor. U listnatých stromů ani. Javor japonský dělené zelené listy, na podzim karmínově červ. Carypteris cladonensis . Japonský javor s velmi zajímavými listy, jsou hluboce vykrajované a mají 5. Dostupnost: Skladem - k zakoupení na prodejně nebo přeprava naším autem ks.


Pro balkony, terasy a atria jsou jako stvořené stromky na kmínku. Pěkně sestříhaný zimostráz vysazený v krásném květináči. Javor Bürgerův je atraktivní strom s nezvykle tvarovanými listy. Tato liána původem ze Severní Ameriky je opravdu pěstovaná na kmínku , . Japonské javory nepotřebují reklamu, tyto dřeviny svojí krásou uchvátí každého!


V dnešní době se tento kultivar pěstuje na různých velikostech kmínků. Shishio je japonský javor pravidelného růstu s víceméně plochými, dlanitými listy s 5. Velmi hezky vypadá pěstovaný na kmínku s korunkou. Při nákupu volte nízko roubovaný kus, javor na metrovém kmínku Vám tak úspěšněje krýt nebude to co . Středně rostoucí opadavý javor , listy jsou 5laločnaté. Koruna hustě větvená kulovitá, malebná s často různě křivolakým kmenem, na podzim . Javory japonské (Acer palmatum) čili dlanitolisté javory rostou poměrně pomalu.


Krása jejich listů nám tak díky tomu zůstává dlouho na dosah a . Vyšší bambusy s kameny na štěrkopískovém podloží: Phyllostachys humilis ks. Vybarvující se na podzim u plotu: Acer ginnala - javor ginala Cornus florida . V našich zahradách hraje jednu z nejhlavnějších rolí javor dlanitolistý, na asijském. Acer japonicum) a javor širasavánský (Acer shirasawanum). Poznají se podle toho, že na kmínku zůstává velmi dlouho zřetelná jizva, . Listy původního javoru dlanitolistého na podzim červenají, ale vyšlechtěny byly i kultivary . Dodáváme roubováno na kmínku vysokém cm. Javor je plně odolný, v dospělosti vysoký kolem metru.


Patří mezi pomaleji rostoucí japonské javory. Jak se totiž něco vyprodá,tak to z naší nabídky vždy mažeme. Hotovost přijímáme také,ale prosíme . Javor dlanitolistý červený stříhanolistý - japonský javor ´Dissectum Garnet´.


Zlatice prostřední na kmínku -Forsythia intermedia. Nejkrásnější je však javor bezesporu na podzim. Může vytvářet i více kmínků. Kultivar Purpurea Pendula je roubován v určité výšce na kmínku.


Mladé rostliny na zimu zakrýváme, paty kmínků nasteleme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky