úterý 19. července 2016

Jak vyrobit domaci dřevěnou udírnu

Tady je tedy náš návod na stavbu domácí dřevěné udírny. Vyrobit si střechu na dřevěnou udírnu není nijak náročné, ač se to tak může zdát. Pojďme si ukázat, jak jednoduché je postavit si vlastní dřevnou udírnu , ve které….


Přestože může na první pohled dřevěná udírna působit jako jednoduchá stavba, je třeba při ní myslet na několik zásadních věcí. Jak vyrobit domácí udírnu ? Domácí udírna dokáže vše, co nestačí udělat klasický gril nebo zahradní pec. Rozšíří vám obzory a možnosti přípravy různých dobrot a . Konečnou částku a materiálový soupis na stavbu naší udírny najdete na konci tohoto článku. Jak postavit udírnu svépomocí – domací udírna. Postavte si vlastní domácí udírnu a vychutnejte si šťavnaté čerstvě vyuzené maso.


Na videu se můžete podívat na proces stavby malé domácí udírny za použití. Horní část udírny je tvořena dřevěným rámem, který je obložen. V případě dřevěné udírny tvoří udicí komoru jednoduchá bedna.


Přístup do ní může být udělaný i shora přes výklopné víko s plechovým . Uzený sýr, to je lahoda! Zkuste si udělat vlastní Kuřecí maso není nudné, uzení kuřat to dokáže Ryby vyudíte doma i u vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky