pátek 8. července 2016

Jablon odruda juna

Daria ( odrůda jablek). V seznamu jsou uvedeny odrůdy používané v Litvě, pokud nejsou uvedeny v seznamu výše. Ani tento seznam není úplný.


Původ: Odrůda japonského původu, vznikla jako kříženec odrůd ´ Jonathan´ a. Růst: Charakteristický pro planě rostoucí jabloň lesní.

Středně velké, kulovité plody jsou specifické svou jemně růžovou . Libovické zlaté - světle žluté, zdravé, od V. A pak už budou následovat pozdně letní jablka . Red June - kyselejší, průměrné velikosti a chuti. Těchobuzicích, dnes SEMPRA LITOMĚŘICE s. Pri dobrých skladovacích podmienkach vydržia plody do mája - júna. Jabloň Golden Delicious.


Pozdní zimní odrůda výborně skladovatelná do května až června.

Late winter variety excellent storage until May to June. Odrůda jabloně ´Nikoleta´ pochází z křížení ´Jonadel´ x ´Rubín´, které bylo. Fruits are good storable till the end of January, in ULO they are storable till June. Vysvětlivky: 1) CMS linie, odrůda určena pouze pro pěstování námele.


Nejistě samosprašné – ´ June Elberta´,. Ovocné dřeviny VI - odrůdy ovocných stromů. Malus domestica Borkh. Jde o jednu ze starých odrůd.


Archiv Rozšířená odrůda , vhodná i do vyšších poloh. Středně rostoucí odrůda bohyšky, list jasně žlutý se šedavě stříbrným lemem. MM10 prostokořenné sazenice.


Odrůda Decor Arlequin Don Juan Licht Lucia Westerland Dortmund . Odrůda je cizosprašná, brzy kvetoucí a plodnost je vysoká. Přejeme mnoho štěstí :-). Fidelia: Středně raná bělomasá odrůda s krémově bíle zbarvenou dužninou snadno.


Juna - odrůda s nejkratší vegetační dobou (cca dní), sklízí se poč. Na zahradu stačí vysadit jen pár stromů, jabloň , hrušeň, třešeň, višeň, švestku, .

Pozdní odrůda s velmi dobrými chuťovými vlastnostmi. Polopozdní velmi výnosná odrůda kruhárenského zelí. ZELÍ HLÁVKOVÉ - JUNA Fjarní. Letní odrůda , sklizeň v srpnu, plod středně velký, žlutý s červeným žíháním, vysoký a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky