úterý 12. července 2016

Jak dát nopovou folii do zahonu

Máte prosím někdo s těmito folii ve vysokých záhonech zkušenosti? Kompost ani zeminu nedávejte do větší výšky, než je okraj záhonu , při silných deštích ho bude vyplavovat za nopovou fólii a mezi dřevo, což . Nopovou fólii otočte vystouplými nopy k vnitřní stěne vyvýšeného záhonu ! Až budete mít záhon připravený, navezte si keramzit, . Do vykopaného základu dáme ze strany i zespodu pletivo s malými oky proti. Na diskuzi mi někdo poradil, že mám spíše zvolit nopovou fólii , protože díky jejím . V záhoně budu pěstovat zeleninu, pokud možno ekologicky. Ta nopová fólie mi k tomu moc nesedí. Neporadili by jste mi něco jiného, co by šlo dát dovnitř záhonu ,. STAVBA VYVÝŠENÝCH ZELENINOVÝCH ZÁHONŮ Pěstování zeleniny se stalo.


Na dno je vhodné dát na hromadu větve, a to i silné, které se budou rozkládat 1 . Vyvýšené záhony , postup, foto návo proč realizovat, výsledek a to vše. Letos se nám do toho ještě navalilo dost nemocí a někdy je toho na jednu. Připevnit nopovou fólií můžete pomocí spinkovačky na více místech. Vnitřek bednění můj muž vystlal nopovou folií , aby dřevo nepodléhalo tak rychle rozkladu, a na dno.


Na úplné dno se mají dávat klidně celé klády a tlusté větve ovocných. Uvnitř chci dát nopovou folii. Chci je natřít kvůli ochraně dřeva ne kvůli barevnosti. Radí mi natřít je pouze uvnitř, aby se to neuzavřelo, a na podzim zvenku, až do.


Cena je včetně dvojitého nátěru lazurou, barvu si lze vybrat, geotextilie, nopové fólie na vnitřních stranách. Ta je odlišena barvami. Jo, tkaná fólie na záhony je propustná. Záhon shrabeme do roviny. To by ti dřevo zhnilo.


No a přestože slimáky a plzáky se do záhonů nedostanou, může se stát,. Samotné desky vám tak spolu s nopovou fólií , kterou dáte dovnitř . Jahodníky nejvíce uhnívají, pokud jsou vysazeny na volné záhony. Proto se doporučuje sadba jahod na vyvýšené hrůbky do černé fólie , která zakrývá zeminu. Použití fólií na záhony a pole vypadá na první pohled jako skvělý počin. O stavbě a využití klopených záhonů.


Na pár otázek mohu po pár letech, kdy jsem jeden takový měla na zahradě, dát odpověď…. Ano, vím, je to plast… Na nízký okraj záhonu , tam, kde přechází do okolního terénu, se mi . Prodám novou nopovou folii 1x20m a geotextilii 2m širokou. Modřínový vyvýšený záhon o rozměru 200x100x42cm. A bude se zasypávat do výšky ztraceného bednění, pak bude jen pletivo. Nabízím výrobu zvýšených nadzemních zahradních záhonů dle požadovaného rozměru.


Vnitřní prostor je vyložen nopovou fólií proti vlhkosti z důvodu zajištění delší životnosti výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky