čtvrtek 12. října 2017

Hermelín na grilu s bylinkami

Na dostatečně veliký kus alobalu (doporučuji ten pevnější) kapneme olivový olej, dáme bylinky, lehce opepříme a položíme hermelín , který opět zakapeme olejem,. Grilovaný hermelín s bylinkami. Hermelín na grilu je pochoutka, která může směle konkurovat v masu. Hermelín (počet dle strávníků ) „rozplácneme“ dlaní na silnější placku, aby popraskal.


Hermelín Král sýrů na grilu na grilované zelenině s olivovým olejem a bylinkami.

Nejenže se sýr díky průřezu lépe prohřeje, ale bude vonět bylinkami i uvnitř. Marinovaný hermelín grilovaný s lžící světlého piva. Kapří podkovy na grilu ochucené bylinkami a česnekem.


Pstruh grilovaný na másle s bylinkami , vařené brambory s petrželkou,. Vepřová krkovička na grilu s rozpečenou skývou chleba, restovaná cibulka (1a) 1Kč. NAKLÁDANÝ HERMELÍN v pikantním nálevu s bylinkami.


LOSOS na grilu podávaný se šťouchaným bramborem. Okořeněný hermelín zabalený do alobalu a grilovaný na venkovním grilu.

Candát na grilu s bylinkami 17-Kč (alergen 4). Pikantní domácí špekáčky na černém pivu. Pstruh pečený na grilu s bylinkami a anglickou slaninou.


Pečená staročeská husa s domácími žemlovými knedlíky. Losos na grilu s bylinkami. Sedlčanský hermelín obalený ve slanině, pečený na grilu a servírovaný s domácím brusinkovým kompotem.


Nakládaný hermelín s feferonkou a cibulkou s chlebem. Kuřecí prso na grilu s bylinkami , hranolky a česnekovým dipem, 1Kč. Guláš z hovězí kližky dušený na černém pivu s houskovými knedlíky 12-. Naše receptura na výtečný hermelín , podáváme s chlebem.


V troubě pečený hermelín na slanině s bylinkami , rozpečená italská bruschetta. GRILOVANÝ HERMELÍN 100g s bylinkami a česnekem, podávaný na salátu. Na grilu připravený mořský vlk na bylinkách, česneku a zázvoru, . DRŮBEŽÍ VÝVAR se zeleninou a knedlíčky s bylinkami , Kč.


VEPŘOVÁ PANENKA NA GRILU ( sous vide ), čedarová omáčka, bramborové placky, 1Kč. Carpaccio z lososa s tvrdým sýrem a opečeným toastem.

Steak z krůtích prsou na grilu s drcenými papričkami a šalvějí, ragout z . Naložený hermelín A-9. Medailonky z vepřové panenky na grilu A-9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky