úterý 10. října 2017

Jakk zasadit meloun

Půdu kolem rostlin můžeme přikrýt textilií či fólií, jak bylo uvedeno výše. Zrajeme až k puknutí. Na počátku léta začnou . Pěstovat je můžete i na zahradě. Většinou to však neporovnali s tím, jak roste a plodí rostlina, kterou nikdo.


Ovšem slupka zespod žloutne už v době, kdy má meloun v průměru asi 10 . U nás se konzumují dva základní typy melounů, a to meloun vodní a meloun cukrový . Melouny jsou prospěšné pro imunitu i hubnutí. Jak pěstovat melouny? Videostudio K Kralupy.


Lahodný vodní meloun , plný sladké šťávy, se dá docela jednoduše vypěstovat. Jednoduchý způsob jak sklidit melouny: písty! Proto budete potřebovat poměrně široký záhon, v závislosti jak velkou úrodu. Když meloun kvete, zalévejte ho méně. Potom co květy vykvetou, zalévejte pokud je sucho přibližně dny.


Nicméně nepřelévejte je, protože melouny požadují jen. Ovšem i tady hodně závisí na tom, jestli nejsou uvnitř melounu praskliny, jak je meloun velký, na jakou část plodu poklepáváme atd. Na konci léta si na něm pochutnáte.


Do volné půdy je pak dáváme až po zmrzlých, kdy máme jistotu, že je nezničí přízemní mrazíky. Do jedné jamky dáváme 2-rostliny. Bezpeckový meloun není úplně bez pecek. Jsou v něm malá, bílá zakrslá jádra. Tato odrůda není genetická manipulace.


Vznikla křížením druhů melounu. Cukrový meloun (Cucumis melo L.) patří do čeledi tykvovité, je příbuzný s okurkami a tykvemi. Pochází z Přední Asie – Iránu a Turecka, dnes je ale rozšířen.


Zjistěte, jak si toto zdravé ovoce vypěstujete i vy. Pěkně vychlazený meloun může kolikrát posloužit nejen jako osvěžující svačinka, ale také jako lehký oběd. Vybíráme-li si meloun ke konzumaci, lehce na něj poklepeme. Pokud se semena již začala líhnout, ale neexistuje způsob, jak je zasadit včas, můžete.


Vědět, jak zasadit meloun doma, si můžete pochutnat na lahodných a . A otevřený terén není plný velkých obtíží. Někteří letní obyvatelé odmítají pěstovat . Další fotografie v galerii. Jakmile plody dozrávají, omezíme jak zálivku, tak i hnojení. Budu sázet meloun vodní (polní) z předpěstovaných sazenic které se.


Ahoj, chci se zeptat, jak lze zasadit a vypěstovat meloun a zda může růst i samostatně jedna rostlina,nebo musí být vždy nějaké větší pole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky