úterý 24. října 2017

Jakou krytinu pouzit na strechu pergoly

A ještě mě napadá jedna varianta, dát na střechu klasickou krytinu a na několika místech ji nahradit průhledným materiálem, tak že vzniknou něco jako okna. Co na střechu pergoly. Už při samotné stavbě konstrukce pergoly byste měli vědět, jakou střešní krytinu zvolíte, neboť od toho. Pokud si ale nejste jisti, není problém povolat na pomoc kvalifikovanou firmu, jež.


Tento typ je výhodný především pro velmi široké pergoly. Sice nejsme nikde na Maledivách, ale to není důvod nepořídit si rákosovou střechu na vaši pergolu. Zastřešení pergol – jak vybrat vhodnou krytinu.


Na trhu jsou nyní již moderní materiály, které skvěle zastanou svou funkci a. Jak ale vybrat tu pravou střechu pro pergolu? Jiný vzhle ale stejné vlastnosti má polykarbonátový trapéz, který lze rovněž použít k zakrytí pergoly. Tak jako u skladování se nedoporučuje pokládat krytinu na tmavou konstrukci (z důvodu absorpce tepla). Nosnou konstrukci natřete bílou barvou nebo na ni . Pergola je konstrukce, která slouží ke zpříjemnění posezení na zahradě, jako. Jde o stavbu, u níž krytinu střechy tvoří většinou třívrstvá nepromokavá.


Chceme-li zvětšit pevnost konstrukce, můžeme použít např. Kromě přírodního porostu se dá na střechu pergol položit v podstatě jakákoli střešní krytina. Kromě desek lze zahradní pergoly a altány zastřešit pomocí polykarbonátových rolí.


Proto je úvaha o zastřešení terasy rozhodně na místě. Jakou krytinu pro zastřešení pergoly použít ? Markýzy lze umístit buď pod skleněnou střechu , nebo nad ni. Jakou střešní krytinu použít na zastřešení pergoly ? Střechu pergoly je dobré, alespoň barevně, sladit se střechou domu.


Základní parametr pro výběr správné střešní krytiny je váš požadavek na míru průsvitnosti,zda zvolíte zcela průsvitnou střechu pergoly , pouze z části průsvitnou. Další vrstvou podkladu je izolační střešní folie, která zachycuje a odvádí vodu, která pronikla pod střešní krytinu nebo pod ní zkondenzovala. Minimální sklon střechy pro použití střešních tašek je 12°.


Zde musíme zohlednit únosnost stávající střešní konstrukce a použít takovou krytinu , která střechu příliš nezatíží. Rozhodující bude posudek . Přitom ušetříme na konstrukci krovu šikmé střechy, která u plochých střech. Tato krytina má výhody použití ve dvojvrstvém systému, který se . Nejdříve si musíme odpovědět na otázku o jakou plochou střechu se.


V žádném případě nepodkročujte minimální sklon pro použití krytiny daný. Po jeho aplikaci na krytinu má výsledná krytina opravdu vzhled .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky