pátek 6. října 2017

Jak nasadit nuz na křovinořez

Kovový řezný nástroj (vyžínací nůž 2mm). Tím se zabrání zbytečnému zasekávání nástroje do země, nože nebo struny se pohybují těsně nad zemí. Zároveň pokud je nástroj vodorovně, ochranný kryt . NASAZENÍ NOŽE (obrázek F4). Použití v souladu s určeným účeleTyto křovinořezy jsou. Dejte nůž na vnitřní . Při nasazení DOLMAR nylonové hlavy se přípustné maximální otáčky nylonové hlavy . A když nůž , nedělám nic jiného, než brousím.


A hlavně musím pořád měnit nástroje, shrnuje. Jak vypadá práce s řetězovou hlavou, se podívejte . Jak navinout strunu křovinořezu - Duration: 3:22. Postup jak měním strunovou hlavu za trojzubec.


Křovinořez Husqvarna 3R Pomohl vám návod? Nikdy nespouštějte křovinořez nebo vyžínač bez tohoto ochranného krytu! Před použitím našeho křovinořezu si pečlivě přečtěte tento návo abyste porozuměli. Nůž je velice ostrý, musí se s ním manipulovat s rukavicemi.


Nechejte šestihranný klíč nasazen na přírubě, pak uvolněte matice zobrazené na obrázku. Hustá, hrubá tráva nebo dřevnatý porost? Sečení v divoké přírodě může provázet mnoho úskalí.


Máme skvělé nože pro každou práci. Travní kotouč 4-zuby. Najdete u nás i ochranné prostředky ke křovinořezům. Dům a zahrada - nuz krovinorez bazar.


Vybíráte vyžínače, motorové kosy, strunové sekačky a křovinořezy ? Pokud je konec vlasce opotřebovaný, nasadí se buď nový kus, nebo se z cívky ve. Hledáte křovinořez s vyšším objemem motoru? Podívejte se na VARI 522HB.


Bez ohledu na model a. Honda jsou velmi tiché☕, výkonné⚡ a. Nůž pro automatické zkracování struny. Jestliže se nůž nebo strunová hlava otáčí, udržujte nohy v bezpečné vzdálenosti od nože nebo. Ujistěte se, že máte nasazen kryt na noži.


OBSAH DODÁVKY: popruhy, žací nůž zubý . Ideální pro profesionální nasazení při….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky