středa 4. října 2017

Hydraulické kleště na stromy

Bahco nůžky na větve Extra lehké 4mm na průměr větve mm - kvalitní zahradní nůžky na stromy. Hydraulické nůžky na stromy a. Prodám nůžky na větve a stromy. Zahradní kalendář: Leden na zahradě Hýčkejte svou zahradu a vše, co na ní máte, i v zimních měsících. Kontrolujte své stromy a keře, pečujte o. Dosáhneme s nimi ze země vysoko do koruny stromu bez použití žebříku. FISKARS PowerGear UPX8 vynikající dosah do korun stromů a . Střihání stromů je nyní snazší díky těmto vynikajícím nůžkám.


Používají se s teleskopickými násadami, mající unikátní automatický dvojitý zamykací systém . Maximální průměr stromu 20cm v závislosti na druhu dřeva. Velké stromy dokreslují charakteristiku naší krajiny, vytvářejí. Pro finální úpravu terénu byly také použity kleště pro extrakci kořenů Woodcracker S400.


Zahradní univerzální nůžky Fiskars představují víceúčelové nástroje s vynikajícím dosahem do korun stromů a hustých keřů. Můžete s nimi stříhat ve výškách . Ideálně vhodný na velmi těžké kmeny stromů. Díky speciálnímu vratnému okruhu dosahuje těžký dvojčinný hydraulický válec enormní zavírací síly, navíc brání . Kleště , nůžky na plech, kleště na kabely,atp. Akumulátorové hydraulické nůžky klauke 32mm ES32ML. Setřesávač na stromy s plachtou.


Po uložení na zem se stejně jednoduchým způsobem větve či kmeny nůžkami zkrátí na požadovaný rozměr. Dva silné hydraulické válce zaručují . Pro každý druh ovocných stromů nebo rostlin pěstitel má obvykle docela jasný. Děkujeme za pochopení. Pro snadné a pohodlné stříhání větví ze země a bez žebříku, dokonce v korunách stromů. Nastavitelný úhel střihu až 200 . GARDENA combisystem dvoubřité nůžky na větve s 5-ti násobným přenosem se ideálně hodí pro stříhání starších, dřevnatých větví ve vysokých stromech.


Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Dále prodáváme nové . Výběr vhodného nástroje pro údržbu stromů není jednoduchý. Jednočepelové nůžky nedovolují stříhání blízko kmene stromu.


STEPKOVAC, STIPACKA NA DŘEVO,. Vám zapojí zároveň všechny hydraulické větve bez jakéhokoli úniku. HYDRAULICKÉ KLEŠTĚ PRO.


Nůžky na stromy MultiOne jsou to pravé . Jedná se o akumulátorové hydraulické vyprošťovací zařízení.

Hydraulické kleště na stromy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky