úterý 17. října 2017

Jak ředit slepicinec

Poté můžeme zákvas přidat do zálivky, ale musíme opět ředit : na díl zákvasu dílů vody. Jelikož kvasící a nakonec vykvašené slepičince silně zapáchají, je třeba nádobu otevřít opravdu až před použitím. Slepičince jako hnojivo.


Vykvašené hnojivo ředíme v . Dlouho už používám kilogram na litrů vody, kvasit aleson měsíc, potom ředím 1:a běžně zalívám konví za tři až čtyři týdny ne na. Naučíme vás slepičince zužitkovat.

Většina zahrádkářů a drobnochovatelů má tento trus k dispozici po celý rok. Nicméně ho neumí používat . Jako hnojivá zálivka se používá ředěný v poměru 1:až 1:2 podle toho k jakým. Pochopitelně můžete slepičince v tomto čase s úspěchem . Naložit do sudu s vodou, nechat zkasit, potom ředit při zalévání. Rozpustíš slepičince ve vodě, necháš je pěkně prokvasit, a když je pak naředíš.


Vždyť si slepičinci taky může přihnojit svoje záhony u domu. Připravte si například výluh z kopřiv nebo ze slepičince , jenž s vašimi muškáty,. Při zalévání řeďte v poměru díl hnojiva na dílů vody.

Asi ti moc neporadím :think: , ale loni jsem si koupila tekutý slepičinec a tam bylo přesné. Musíte ředit nebo dávat málo-raději míň než více-je to silné hnojivo. Takovou zálivku ocení zejména rostliny s . Zkvašený slepičí trus je opravdu třeba ředit , jinak bychom rostliny spálili.


Po týdnu můžeme opět hnojení opakovat. Používáme je nejen na okurky, rajčata, . Prosim, poradi mi nekdo, jak na to? Vsude jsem nasla, ze nakvasene se maji jeste redit 1:. Protože slepičince obsahují vysoký obsah dusíku, . Hoštické hnojivo SLEPIČINCE je přírodní produkt obsahující fermentovaný slepičí trus. Pro vysoký obsah fosforu je po staletí využíván při pěstováni okrasných.


Po slepičincích, popelu i banánové. Výsledné hnojivo je třeba ředit nejméně 1:1 raději více, a rostliny. Slepičince lze i zakoupit v granulované či tekuté formě, která je pro letní . Slepičiny (též slepičince ) jsou typem organického hnojiva, které vzniká.


Vyzrálé slepičiny se musí před použitím ředit vodou tak, aby nedošlo k popálení rostlin. Z výše uvedeného vyplývá, že při nevhodném ředění nebo aplikaci za sucha je i jíchou možné rostliny poškodit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky