pátek 27. října 2017

Jak zasadit kerickova rajcata

Rajče patří mezi velice oblíbenou zeleninu, kterou můžete jíst nejen syrovou, ale i tepelně upravenou. Existuje více jak sto odrůd rajčat , které se liší nejen . Návod jak správně keříčková rajčata pěstovat naleznete zde. May keříčková rajčata.


Do Evropy byla rajčata dovezena na začátku 16. Pěstování rajčat není žádná věda, pokud víte, jak na to. Jde asi o nejoblíbenější zeleninu, není proto divu, že kdo má šanci a prostor, pěstuje si je sám. V jakém sponu se rajčata vysazují? Dají se rajčata vysévat bez předpěstování přímo na zahradu?


Výsadba do volné půdy se provádí po přejití jarních mrazíků, nejčastěji ve druhé polovině května. Důležité informace pro omezení infekce a rady jak se bránit plísni bramborové, která rajčata napadá. Je třeba dávát k těmto keříkům opěrnou tyč a je je třeba zaštipovat? Doplňuji: Děkuji panence, již jsem zasadil. Mar Balkónová rajčata tvoří pohledné, kompaktní, sytě zelené keříky.


Když kvetou, kolemjdoucí je často považují z okrasné rostliny. Stojíte na zahradě s rýčem a přemýšlíte, kam vaše budoucí rajčata zasadit ? Obecně platí, že jednodušší je pěstovat keříčková rajčata a tak začněte s nimi. Aug V základu se rajčata rozdělují na dva typy: keříčková a tyčková.


Způsob pěstování záleží na typu rajčete a vhodném výběru odrůdy. Tyčková rajčata se většinou pěstují venku . Je určena pro přímý konzum. Karla – středně raná . Existují dva základní typy rajčat podle růstu: keříčková a tyčková.


Keříčkové rostliny rostou směrem vzhůru a dávají plody rychle, ale pouze krátkou dobu. Feb Existují tyčkové nebo keříčkové odrůdy rajčat , na nichž vyrostou plody červené, žluté, oranžové, růžové i bílé. Tvarem se rajčata různí od . Ta jsou v posledních letech velmi oblíbená nejen díky své chuti, ale rovněž pro svou bohatou násadu plodů. Cherry rajčata červená oválná, hmotnost plodu až gramů, nejlepší pro balkonové pěstování. Start F‎: ‎Osvědčená odrůda, červené plody až.


Darinka F‎: ‎Vhodné pro chladnější oblasti pěs. Záleží jen na vás, kolik místa ze svého balkónu . Rostliny lze, kromě tradičního způsobu pěstování v zahradě, pěstovat také v nádobách např. Keříčková rajčata zvládnou i opěrnou stěnu nebo provázky, rajčatům . Apr Pěstovat můžeme rajčata tyčková nebo keříčková. Jak pěstovat rajčata. Sám rajčata pěstuji z vlastních semen speciální odrůdy a letos jsem hodně zklamán.


Předpěstuji sazeničky výsevem do kelímku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky