pondělí 23. října 2017

Javor japonský prodej

Pochádza z Číny, Kórei a Japonska. Sú to prevažne rastliny zalesnených oblastí, kde dosahujú veľké rozmery, alebo sú súčasťou podrastu. Listy tohoto kultivaru jsou vínové. Při výsadbě vybíráme stanoviště . Acer Plamatum Bloodgood ( Javor ).

Acer plamatum bloodgood je crvenolisno, grmoliko, listopadno, brzorastuće drvo. Boja njegovih listova je tamnocrvena i . Listovi su duboko režnjeviti sa 5-režnjeva. Jedná se o vzpřímenou odrůdu, dorůstající výšky 5-metrů. Kůra na kmenech a větvích je tmavě šedá.


Okrasné rastliny Stromy listnaté Acer Javor. Acer palmatum Bloodgood , Javor dlaňovitolistý.

Katalógový kód výrobku:. Dorůstá do výšky 4-m ve stáří 20ti . Je višje rastoči grm, ki doseže 4-m. Chybí vám na zahradě a nechcete čekat než vyroste? Vysadíme vám vzrostlý strom přímo . Kvete v květnu, žlutě.


Napodzim tvoří červené nažky. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Prodejní výška: až 3m. Doprava: pouze osobní odběr. Nezahtjevna biljka koja voli lagano.


Charakteristika: Nádherný javor ´ Bloodgood ´ patří k bujněji rostoucím odrůdám. Roste jak vyšší keř se vzpřímenými tvarem a jako jeden z mála japonských javorů. U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další.


Japonský javor Bloodgood patří k bujněji rostoucím odrůdám, a je schopen vám vykouzlit tu pravou kulisu japonské zahrady. Dostupnost rostlin a květin se může měnit na základě sezónní .

The minimum purchase order quantity for . Pred asi mesiacom som kúpila cez internetový obchod rastlinky javor - bloodgood. Mala som ho v črepníku asi týždeň a po týždni som presadila do väčšieho . Mise en pratique au jardin Présentations de . Hledáte javor bloodgood ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Rastlina primerna za manjše vrtove, atrije, kot soliter ali v skupini .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky