úterý 10. července 2018

Foliovnik leták lidl

Akční cena: 59Kč. Umístění v letáku: 15. Vyberte prodejnu pro zobrazení všech nabídek ve vašem okolí. Prohlédnout nabídky v okolí. Použít aktuální pozici.


Na stránkach tohto aktuálne platného letáku nájdete ten najlepší tovar z kategórie . Na stránkach tohto aktuálne platného letáku nájdete ten najlepší . Kvalitný a cenovo dostupný plastový fóliovník je ideálny pre pestovanie paradajok, uhoriek, paprík a baklažánu, ale aj napríklad ovocia. Viac informácií o produkte. ARCHÍV - táto položka už nie je v ponuke. Platí v predajniach . Akciový leták Kaufland - strana 31.


Nakupujte výhodněji než dřív. Fóliovník 2xm na rajčata s jednoduchou zasouvací konstrukcí a pevnou krycí plachtou. Uherské Hradiště, Uherské Hradiště - OC Kaufland - DATART, Neznámá, Kontaktovat. Plážové a záhradné lehátka.


Aby matrace mohlašetřit vaše Policky lidl Rozkladaci matrace jisk rozkladaci matrace. Lidl Vyrobeno v ČR od 14. Najdete v něm spousty akčních cen aktuálně platných daný týden.


Kromě potravin jsou v akčním letáku i slevy spotřebního . PENNY leták – aktuální leták vychází dvakrát do týdne, a to každé pondělí a každý čtvrtek. Prolistujte si na Kupi. Viděla jsem foliovník za 7.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky