čtvrtek 26. července 2018

Foliovníky bazar

Dům a zahrada - Foliovnik bazar. Prodám velký zahradní vyráběný foliovník , plně funkční, masivní k. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zahradní foliovník 2x5m galvanizovaný zelený. Pouze došlo k otevření původního balení, má náhradní obal či bylo zboží . Dom a záhrada - Predam foliovnik bazár.


Predám pozváranú konštrukciu na fóliovník. Vyberajte z inzerátov. Ideální a levné řešení pro plodiny v . Skleníky, fóliovníky - Robert Pokluda, František Kobza,.


Kniha Skleníky a skleníkové technologie je odbornou publikací určené čtenářům, kteří chtějí lépe . Bazar a sklenik zahradni. Inzeráty foliovniky. Bezplatná inzercia, foliovniky - predaj a inzercia. Fóliovník slouží k sezónnímu pěsotvání rostlin a zeleniny. Hlavní pozornost je věnována . Zobrazit popis kategorie Skrýt popis kategorie.


Stav: dobrý, ohnuté desky. Len bolo otvorené pôvodné balenie, má náhradný obal, alebo bol tovar vrátený . Spojovací díly fóliovníku o délce 4cm. Zlevněno z původní ceny 5Kč na 435 . Materiál konstrukce: Ocelové pozinkované trubky s profilem 0 . Bohatý sortiment pařníků na MALL. CZ od značek LanitPlast, M. Vše za výhodné ceny a dodáním do hodin. Náš fóliový tunel je ideálním řešením pro pěstování v domácích zahradách.


Kašírovaná fólie na foliovníky - metráž. Cena Kč za metr šířky folie m. Vhodná pro sváření i šití. Vyztužené kašírované polyethylenové fólie jsou plošné. Velký skleník se kusy Jiffy-tablet s velkou vodní kapacitou včetně prosakovací rohože. Dostupnost: Vyprodáno.


Kč s DPH Sleva 1Kč . Velice snadná a rychlá. Vyskúšajte: – hľadať niečo iné. Výrobce udává garanci na sezon. S vlastních zkušeností vydrží bez problémů let.


Foliovník má větracích oken ve spodní části bočních. Plánujete si na svou zahradu koupit fóliovník ? Pokud se podíváme na skleníky a fóliovníky konkrétněji, tak právě v případě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky